REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Monika

 Iki „X Faktoriaus“ finalo likus mažiau nei savaitei portalas tv3.lt apžvelgia įsimintiniausius finalistų pasirodymus.

45

 Iki „X Faktoriaus“ finalo likus mažiau nei savaitei portalas tv3.lt apžvelgia įsimintiniausius finalistų pasirodymus.

REKLAMA

Viena labiausiai patyrusių finalo dalyvių - 29 metų Monika Juškevičiūtė. Mokytoja dirbanti ir Baltojoje Vokėje gyvenanti dviejų vaikų mama viso projekto metu spinduliuoja gerą energiją, o jos ryžtas pasirodyti vis geriau augo kiekvienos laidos metu. Gamtos prieglobstyje gyvenanti „X Faktoriaus“ dalyvė nežiūri televizoriaus, nesivaiko reklaminių akcijų, maisto produktus užsiaugina darže. Jau keletą metų ji su visa šeima yra vegetarai.

Įsimintiniausius Monikos pasirodymus žiūrėkite:

„X Faktoriaus“ atrankos:

Sužibėti jose Monikai padėjo ir trejų metų dukrelė Upė, kuri po vieno iš pasirodymo užlipo į sceną ir puolė sveikinti savo mamą. Sujaudintas šios nuoširdžios akimirkos būsimasis Monikos mokytojas Saulius Prūsaitis net apsiverkė.

Muzikinė patirtis:

Monikos mama yra fortepijono mokytoja. Su draugais buvo įkūrusi grupę, kuri tris, keturis metus aktyviai grojo kavinėse džiazo standartus. Per kelerius metus ji išbandė kone visus žanrus: nuo džiazo, dainuojamosios poezijos ir net iki roko.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėjų pagyros:

Marijonas Mikutavičius: „Monika, jūs žiauriai gera pašnekovė ir dar šaunesnė dainininkė. Aš labai nemėgstu žodžio „menas“. Ne todėl, kad jis blogas savaime, o tiesiog jis dažnai būna valkiojamas ir priskiriamas ne tiems žmonėms. Bet jūs esate tai, ką galime vadinti meno žmogumi, turinčiu „X Faktorių“.

REKLAMA

Andrius Mamontovas: „Žiūrėdamas reportažą apie tave, supratau, kodėl tu turi ypatingą spalvą. Tu gyveni kitokį gyvenimą, tu kitokio, nestandrationo gyvenimo nuotaikas atsineši čia ir čia yra pagrindinė tavo stiprioji pusė be tavo balso“.

Saulius Prūsaitis: „Tai buvo hipnotizuojantis pasirodymas. Jis turėjo galią prikaustyti, pertekti dainą, jos dvasią. Nežinau, tokio tiklsumo atlikėjo Lietuvoje nė vieno, kuris taip fantastiškai sudeliotų kiekvieną natą. Net šiurpai eina, pradedi galvoti, kaip tai gali būti, ar čia žmogus?“.

Monika apie dalyvavimą „X Faktoriuje“: Labiausiai jaudinausi dėl savo amžiaus. Esu kadaise pasakius, kad kol man nėra 30-imt metų, galiu daryti tokias kvailystes. Tai tarsi mano paskutinis pasispardymas“.

Paskutinius Monikos pasirodymus pusfinalyje žiūrėkite: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų