REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Saugokitės nelegalių aferų, įtartinų asmenų, intrigų. Vertėtų trumpam atsitraukti nuo darbų ir pailsėti. Vakare neverskite savęs niekur eiti, jei aiškiai jausite vidinį pasipriešinimą. Nuojauta gali jus apsaugoti nuo traumos ar kt.

Tauras

Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate. Tikriausiai stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius norima linkme. Nepanikuokite, pirmiausia pravartu viską ramiai apsvarstyti.

Dvyniai

Informatyvi diena. Net nesmalsaudami sužinosite tai, kas jums rūpi. Tikriausiai mėginsite tvarkyti piniginius ar nuosavybės reikalus ir stengsitės gauti praktinę naudą.

Vėžys

Iš ryto teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiausiais žmonėmis. Nors bus kam pasiguosti, su kuo pasitarti, bet nevertėtų pernelyg atvirauti. Vakare galimas nemalonus incidentas gatvėje arba namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena turėtų būti kupina emocijų, prisiminimų. Pravartu daugiau laiko praleisti namuose, pasirūpinti savimi, šeima, pasimėgauti komfortu, ramybe. Gali būti, kad šiandien nutiks įvykis, kuris pakeis jūsų gyvenimą. Tokia diena pasitaiko tik labai retai.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien gali kilti noras atsipalaiduoti, papramogauti. Nesaikingas "atsipalaidavimas”, ypač jei tam pasitarnaus alkoholis ar kiti svaigalai bei neįprastas maistas gali pakenkti jūsų sveikatai. Atsargiai vairuokite.

Svarstyklės

Gali kilti noras įdomiau pertvarkyti aplinką, įsigyti modernų interjero akcentą. Kita vertus, teks pasukti galvą, kaip subalansuoti verslo reikalus, išlaidas ir pan. Į vakarą vis labiau erzins galima ar esama konkurencija, buitis namuose.

Skorpionas

Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei kiti nė neketins paisyti jūsų norų, patarimų, poreikių. Tačiau jums gali pavykti daug ką įtikinti savo teisumu. Tad mėginkite spręsti teisines problemas, tvarkyti partnerystės reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galbūt bandysite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Galite susidurti su kompetentingai savo poziciją ginančiais žmonėmis. Pasistenkite dėl to nesutrikti, tęskite tai, ką manote esant reikalinga.

Ožiaragis

Galite aktyviai tvarkyti kelionių dokumentus, juridinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau dėl jūsų arogancijos, per drąsių eksperimentų gali kažkas susikomplikuoti.

Vandenis

Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn. Vakare nusimato pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Atsargiai vertinkite naujus gerbėjus ir jų pasiūlymus.

Žuvys

Diena pažers įspūdžių, nes kažkur dalyvausite, noriai bendrausite. Vis dėlto neturėkite iliuzijų, kad dauguma aplinkinių yra jūsų pusėje. Pasisaugokite klastos, smūgio iš nugaros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų