REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Mergvakario šventę paženklino kai kas šiurpaus (nuotr. asm. archyvo)

Vieną vasarą 10 merginų grupė atokioje Škotijoje esančioje sodyboje šventė mergvakarį. Jos apsistojo istorinėje „Coylet“ užeigoje, esančioje šalia Loch Eck vandens telkinio.

7

Vieną vasarą 10 merginų grupė atokioje Škotijoje esančioje sodyboje šventė mergvakarį. Jos apsistojo istorinėje „Coylet“ užeigoje, esančioje šalia Loch Eck vandens telkinio.

REKLAMA

Moterys nusprendė kartu įsiamžinti nuotraukoje. Jos norėjo, kad fone matytųsi tiek kalnai, tiek pats vandens telkinys.

Po kelių minučių, kai visos jos nusprendė peržiūrėti nuotraukas, merginų grupė liko pakraupusi. Pirmoji fotografija buvo įprasta, tačiau antroji, daryta tik po kelių sekundžių, jas taip išgąsdino, kad merginos anksčiau laiko paliko užeigą.

Pasirodo, kad antrojoje nuotrauka užfiksuotas 11-tas svečias. Už mergvakario dalyvių nugarų, kairėje pusėje, matomas juodaplaukis už rastų pasislėpęs berniukas. Tada, kai buvo daroma nuotrauka, aplink nebuvo jokių kitų pašalinių žmonių, o ypač vaikų.

Visa ši istorija tapo dar šiurpesnė, kai merginos sužinojo vandens telkinį Loch Eck, šalia kurio norėjo nakvoti, supančią legendą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad taip vadinamas „berniukas vaiduoklis“ yra susijęs su vietine mėlynojo berniuko legenda. Teigiama, jog 4-metis berniukas, kuris naktį dažnai lunatikuodavo, prieš kelis amžius su savo mama buvo apsistojęs būtent toje pačioje užeigoje, kurioje norėjo nakvoti ir mergvakario dalyvės.

REKLAMA

Vieną naktį, užvaldytas įprasto savo įpročio lunatikuoti, berniukas pakilo iš lovos ir nuėjo link vandens telkinio, kuriame pasiskandino. Kai kitą rytą jis be gyvybės ženklų buvo ištrauktas iš vandens, berniuko kūnas buvo stipriai pamėlynavęs.

Teigiama, kad vaiko siela vis dar klaidžioja užeigos koridoriais, jos apylinkėse, nes berniukas ieško savo mamos.

Šioje užeigoje besisvečiavę žmonės teigė girdėję ir matę keistus reiškinius, judančius daiktus ir koridoriuje paliktus šlapius niekur nevedančius pėdsakus. Užeigos savininkai teigia 4-ame kambaryje, kuriame ir buvo apsistojęs berniukas su mama, jaučiantys jo esybę.

REKLAMA
REKLAMA

Ši šiek tiek šiurpi istorija netgi buvo paversta filmu. 1994-aisiais televizijos ekranus išvydo siaubo filmas „Mėlynasis berniukas“ (The Blue Boy“). Teigiama, jog režisieriui Paului Murtonui redaguojant filmą, kamera užfiksavo keistą mėlynos spalvos rūką, kurio tuo metu filmavimo aikštelėje niekas nematė.

Po pastatą stipriai apgadinusio gaisro, „Coylet“ užeiga jau kurį laika neveikia.

Kai kurie internautai teigia, jog mergvakario metu darytoje nuotraukoje už rąstų pasislėpęs ne vaiduoklis, o tik labai išdykęs berniukas, kuris, pamatęs, jog moterys nori įsiamžinti prie ežero, nusprendė patekti į kadrą.

Tačiau daugelis kitų mano, jog merginos gerai pasielgė, anksčiau laiko palikdamos šventės vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų