REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Marlene Favela ir George'as Seely  (nuotr. Instagram)

Itin populiaraus meksikiečių serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela (41) šiuo metu spinduliuoja laime – gruodžio 16-ąją žinoma moteris su išrinktuoju iškėlė vestuves.

45

Itin populiaraus meksikiečių serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela (41) šiuo metu spinduliuoja laime – gruodžio 16-ąją žinoma moteris su išrinktuoju iškėlė vestuves.

REKLAMA

Nors televizijos ekrane muilo operų aktorė amžinąją meilę prisiekė bent dešimtis kartų – realybėje tai yra pirmoji jos santuoka.

Akivaizdu, kad neseniai susituokusi pora spinduliuoja pačiais šilčiausiais jausmais vienas kitam. Naujausias Marlene įrašas socialiniame tinkle „Instagram“ neleis tuo suabejoti.

Aktorė su savo gerbėjais pasidalino romantišku laišku mylimajam, kuris vakar atšventė savo gimtadienį.

„Mano mielas vyre, šiandien aš švenčiu tavo gyvenimą kaip vieną svarbiausių metų įvykių todėl, kad esi tas žmogus, kuris verčia mane juoktis, svajoti, mylėti, tu esi tas žmogus, kuris mano gyvenimui suteikia ramybę ir džiaugsmą. Tu – „mano idealus partneris“. Dėkoju už tai, kad palaikai mane ir priverti jaustis mylima bei gerbiama. Jei norėčiau gimti iš naujo, aš ir vėl tave pasirinkčiau savo gyvenimo partneriu! Su gimtadieniu, mano meile. Tegul Dievas tau suteikia visus dalykus, kurių tau norisi šiandien ir visą gyvenimą. Aš tave myliu!“ – žinutę užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Medaus mėnuo – skirtinguose žemynuose

Dar prieš keletą dienų žinoma moteris mėgavosi medaus mėnesiu ir kartu su vyru keliavo po skirtingas pasaulio šalis.

REKLAMA

Iš pradžių pora mėgavosi Kalifornijos saule. Beverli Hilse sutuoktiniai apsilankė populiariausiose vietose: pozavo prie ikoniškojo „Hollywood“ užrašo, garsiojo Rodeo Drive kelio, „Universal Studios“ teminio parko...

Netrukus po to M. Favela su vyru sparnus pakėlė į kitą pasaulio pusę – Australiją. Šioje šalyje sutuoktiniai sau leido labiau pasilepinti poilsiu ir ilsėjosi garsiajame Byron Bay kurorte.

tv3.lt primena, kad Lietuvoje pamilta aktorė su savo mylimuoju, verslininku iš Australijos George'u Seely susižadėjo praėjusių metų vasarą, atostogų metu Niujorke. 2017-ųjų gruodžio 16-ąją pora susituokė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų