REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Sausio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų (nuotr. 123rf.com)

Vasario 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Vasario 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Buitiniai nesklandumai, ateities baimė šiek tiek prastins jūsų nuotaiką ir savijautą. Galite patekti į keblią situaciją dėl sudaryto klaidingo įspūdžio. Gera išeitis būtų humoras bei šmaikšti savikritika.

Tauras

Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai. Galite daug nuveikti šia prasme arba įsigyti prabangų daiktą. Galbūt vakare turėsite reikalų, susijusių su netolimomis kelionėmis, giminaičiais, reklama.

Dvyniai

Gali nustebinti gauta žinia, pažadas ar naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Tik nepulkite daryti skubotų išvadų, nekurkite iliuzijų. Vertėtų pagalvoti apie sveikatos profilaktiką, dietą.

Vėžys

Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. Jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais. Vakaras išsklaidys neramias mintis, atneš romantikos gūsį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Meilės ir finansiniuose reikaluose jums derėtų būti atsargesniems. Su pažįstamų pagalba galite mėginti spręsti rimtą problemą, bet atrodo, kad kažkas į tai pažvelgs pro pirštus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai.

REKLAMA

Mergelė

Jeigu pajutote, kad tapote per daug išsiblaškę, padarykite pertraukėlę, pailsėkite. Įspūdžių, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su buvusiu ar esamu kolega, partneriu.

Svarstyklės

Neskubėkite diegti staiga kilusių sumanymų: jie turi silpnų pusių. Galite mėginti susigrąžinti skolas, derėtis, ieškoti finansinės paramos. Bendraudami su aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas.

Skorpionas

Jeigu sugebėsite nuosekliai darbuotis ir realiai įvertinti tai, kas vyksta jūsų panosėje, netrukus galėsite pasidžiaugti puikiais rezultatais. Siekite konkretumo, aiškumo finansiniuose, turtiniuose reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Įmanomos nenumatytos, trikdančios situacijos. Į keblią situaciją gali pakliūti ir pažįstamas asmuo. Vis dėlto ims ryškėti naujos neblogos perspektyvos.

Ožiaragis

Diena bus įtempta, ypač jei turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumti į šešėlį. Balansuosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į labai asmeniškus reikalus, atsipalaiduoti, pataikauti savo įgeidžiams.

Vandenis

Šiandien teks nemažai bendrauti, galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie pažadins prisiminimus. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite alkoholio.

Žuvys

Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų. Deja, ši pozicija nepadės jums išspręsti problemų. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų, juolab kad tai turės ilgalaikių padarinių.

Šaltinis: vytautus.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų