REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Natalie Hicks (nuotr. facebook.com)

Artimo žmogaus netektis kiekvieną paveikia skirtingai – vienus tai veda į depresiją, tačiau kitiems suteikia daugiau jėgų kovoti.

26

Artimo žmogaus netektis kiekvieną paveikia skirtingai – vienus tai veda į depresiją, tačiau kitiems suteikia daugiau jėgų kovoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Australijoje gyvenanti 24-erių Natalie Hicks sutiko pasidalyti savo istorija su savo sekėjais socialiniuose tinkluose. Paauglystėje 128 kilogramus svėrusiai merginai buvo iškilę nemažai sveikatos problemų dėl per didelio svorio.

REKLAMA

„Kai buvau dar vaikas, nesvėriau labai daug, tačiau visuomet buvau apkūnesnė. Vienas sunkiausių etapų mano gyvenime buvo ankstyvojoje paauglystė: kai buvau 13-os, mirė mano tėtis, dėl to pasinėriau į depresiją, neskaičiavau to, ką ir kiek valgau, leidau emocijoms valdyti mano protą“, – dailymail.co.uk pasakojo mergina.

Šeimoje, kurioje itin svarbią rolę užima namuose gamintas skanus maistas, užaugusi mergina tikino, kad susiimti ir išlipti iš duobės, į kurią ji įkrito, buvo labai sunku: „Mama ir sesuo labai pergyveno dėl manęs. Buvau jauna mergina, tačiau svėriau daugiau nei jos kartu sudėjus. Man netiko nei vieni drabužiai, nemylėjau savęs ir savo kūno“, – sakė Natalie Hicks.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogų išvykusi mergina parsivežė ne tik daugybę neišdildomų įspūdžių, bet taip pat ir nuotraukų: „Pamenu, pamačiau save ir apstulbau – aš buvau tokia stora, tačiau mama ir sesuo patikino, kad nuotraukose atrodau ne tokia stambi, kokia esu realybėje. Tai buvo lemtingi žodžiai“, – širdį liejo mergina.

Įsimylėjo grupines treniruotes

Asmeninės treniruotės su treneriu, zumba, aktyvus laisvalaikis – mergina nusprendė savo gyvenimo būdą pakeisti iš pagrindų. Saldžius pyragus ir riebius kepsnius keitė sveikesni pasirinkimai, daržovės, subalansuota mityba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupines treniruotes pamilusi mergina tikino, kad sportas būryje kitų žmonių labai motyvuoja: „Matai, kaip kitas stengiasi, kad sugeba nubėgti toliau ir greičiau, pakelti sunkiau – viso to užsimaniau ir aš“, – apie sportą kalbėjo Natalie.

Svorio atsikratė be drastiškų dietų

Jauna mergina teigia, kad norint numesti svorio nebūtina imtis drastiškų priemonių ir kardinalių pokyčių. „Mėgstamiausias mano patiekalas – makaronai su padažu, tad, kad tai būtų mažiau kaloringas maistas, pradėjau žiūrėti, kokius ingredientus dedu: paprastus, kvietinius makaronus keitė pilno grūdo, riebią mėsą – daugiau baltymų turintys pasirinkimai, o padažą – natūralios daržovės“, – apie mitybos įpročius kalbėjo australė.

Per 18 mėnesių mergina sugebėjo numesti pusę savo svorio – dabar ji sveria 68 kilogramus.

Pamatyti, kaip pasikeitė Natalie, galite mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų