REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Mįslingas nė 2-ejų metukų neturinčio vaiko dingimas Panevėžio rajone

Nuo trečiadienio aktyviai ieškomo Panevėžyje dingusio dvimečio pareigūno paieškos bevaisės, praneša Panevėžio policija. Paieškas ketinama atnaujinti sekmadienį, prašoma gyventojų aktyviai prisidėti.

44

Nuo trečiadienio aktyviai ieškomo Panevėžyje dingusio dvimečio pareigūno paieškos bevaisės, praneša Panevėžio policija. Paieškas ketinama atnaujinti sekmadienį, prašoma gyventojų aktyviai prisidėti.

REKLAMA

„Aktyvi vaiko paieška, deja, šiandien nedavė rezultatų. Pareigūnai su šunimis, gelbėtojai-narai, savanoriai narai ir neabejingi piliečiai išieškojo upės prieigas. Rytoj paieška bus atnaujinta. Norinčius prisidėti, prašome 9.45 val. atvykti prie įvykio vietos ir kontaktuoti su paieškai vadovaujančiu pareigūnu Mindaugu. Jis nukreips, kur labiausiai reikalinga Jūsų pagalba. Prašome gerbti tragediją išgyvenančios šeimos ir kaimynų privatumą bei ramybę“, - savo „Facebook“ paskyroje skelbė Panevėžio pareigūnai.

Paieškos iki šiol buvo bevaisės

Gausios gyventojų ir pareigūnų pajėgos berniuko ieško nuo trečiadienio. Tuomet apie 13 valandą pagalbos kreipėsi mažamečio tėvai, jie nurodė, kad kieme neranda savo beveik dvejų metų vaiko, kur jis buvo su tėvu.

REKLAMA
REKLAMA

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.

REKLAMA

Paiešką Nevėžyje atliko narai, pareigūnai ir gyventojai ėjo pakrante, apieškojo upės prieigas.

Savanoriai metė kaltinimus policijai

Tik dingus berniukui gausios gyventojų ir pareigūnų pajėgos ieškojo iki vėlumos. Į paieškas aktyviausiai įsitraukė kaimynai ir kiti neabejingi žmonės. Socialiniuose tinkluose jie metė kaltinimus ir dalinosi neigiamais komentarais policijai bei kitoms tarnyboms dėl abejingumo.

„Pareigūnai tyčiojosi <...> liepė ir detektyvų nevaidinti. Ir juokėsi mašinoje susisėdę. Buvo pora civilių rūbais apsirengę, kurie ėjo į pagalbą“, – kiek anksčiau portalui tv3.lt aiškino į paieškas įsitraukusi liudininkė.

REKLAMA
REKLAMA

R. Galkauskienės portalui tv3.lt anksčiau teigė, kad pareigūnai buvo kartu su savanoriais naktį paieškose iki 3 val. nakties. „Nesuprantamos tokios žmonių reakcijos. Juk policininkai buvo paieškose iki vėlumos, koordinavo paiešką, žiūrėjo, kad patys ieškantys nesusižeistų, tik buvo apsirengę kaip civiliai.

Policijos atstovės teigimu, dėl šios šeimos anksčiau informacijos policija nebuvo gavusi ir atsiliepė apie ją teigiamai.

TV3 šaltinių teigimu, šeima nebuvo įtraukta į socialinę riziką, gyveno tvarkingai. Dvimečio Roko mama dar turi dešimtmetę dukrą iš ankstesnės santuokos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų