REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Kraupi nežinia slegia dingusio dvimečio šeimą Panevėžyje (nuotr. TV3)

Skaudžios žinios Panevėžyje dingusio dvimečio paieškoje

Kviečia žmones jungtis į paiešką

Penktadienio vakarą – naujausia pareigūnų žinia apie jau nuo savaitės vidurio Panevėžyje ieškomą dvimetį.

44

Penktadienio vakarą – naujausia pareigūnų žinia apie jau nuo savaitės vidurio Panevėžyje ieškomą dvimetį.

REKLAMA

Mįslingas nė 2-ejų metukų neturinčio vaiko dingimas Panevėžio rajone trečią parą iš proto veda tėvus. Būriais berniuko ieškantys pareigūnai vilties dar nepraranda. Pasitelktos kinologų, ugniagesių gelbėtojų, narų ir net savanorių pajėgos.

Deja, penktadienio vakarą pareigūnai pasidalijo niūriomis žiniomis.

„Šiandien policijos pareigūnai, kinologai su šunimis, gelbėtojai-narai, kariai ir savanoriai dar kartą patikrino visas įvykio vietos prieigas, artimiausius kaimus ir miškus. Deja, paieškos nebuvo rezultatyvios. Dingusio vaiko paiešką tęsia budintys pareigūnai ir savanoriai.

Rytoj paieška bus atnaujinta ir tęsiama dar kartą apžiūrint upę ir pakrantes.

Visus, norinčius prisijungti prie paieškos, kviečiame 9.45 val. atvykti prie įvykio vietos Panevėžio r. ir kreiptis į paieškai vadovaujantį pareigūną Mindaugą.

REKLAMA
REKLAMA

Dėkojame visiems neabejingiems piliečiams ir prašome gerbti tragediją išgyvenančios šeimos privatumą“, - rašoma socialiniame tinkle „Facebook“.

REKLAMA

Ieškojo ir savanoriai

Apie dingusį vaiką dar tą pačią dieną pranešta ir policijai. Tačiau sutemus tarnyboms paieškas teko nutraukti. Išgirdę tai į pagalbą ieškoti vaiko puolė svetimi žmonės, savanoriai.

Į pagalbą tvarkingai šeimai atėjo ir seniūnijos darbuotojai. Tiesa, dalis kaimynų pyksta, kad šie atskubėjo tik kitą dieną. Kol kas vaiko paieškos bevaisės. 

Tėvai negali nustoti verkti

Beveik dvejų metukų sūnaus Roko mama po visą naktį trukusių sūnelio paieškų be perstojo rauda.

„Nebežinau, ką padaryt (verkia), nei kur beeiti, nei kur beieškoti, viskas. Nuo pat vakar pusę 2 iki dabar vaikštom laukais, pakrantėm, nieko nieko“, - kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Pernakt nė bluosto nesudėjusi moteris nebežino ko griebtis. Šoko ištiktai mamai ryte prireikia medikų pagalbos.

Tėvui taip pat nepavyksta sulaikyti ašarų

Nuslėpti ašarų neišeina ir vaiko tėvui. Mat sūnaus paieškos kol kas bevaisės. Vaikas staiga pradingo iš pat tėvo panosės štai iš šios sodybos kiemo, kur tuo metu vyras skaldė malkas.

„Aš prie jo buvau, žvilgtelėjau akimis, žiūriu stovi ten netoli manęs. Vienąsyk pažiūrėjau yra, antrąsyk, paskui paskutinį kartą pažiūrėjau tvarte. Jis ten vištytes tas gainiojo.

Praėjo gal pora minučių, gal 5 ilgiausiai. Sakau, Rokuti, jis nebeatsiliepė man. Nubėgau greit į tvartą pažiūrėt – nėra. Išėjau vėl į lauką, sakau, Rokai, nėra, tada atbėgau čia.“, - kalbėjo tėvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų