REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Alen Chicco (nuotr. tv3.lt)

Praėjusią savaitę prie iškritimo ribos muzikiniame projekte „X Faktorius“ buvęs Tomas Alenčikas (Alen Chicco) kiekvieną sekmadienį TV3 žiūrovus prie televizijos ekranų stebina savo pasirodymais.

27

Praėjusią savaitę prie iškritimo ribos muzikiniame projekte „X Faktorius“ buvęs Tomas Alenčikas (Alen Chicco) kiekvieną sekmadienį TV3 žiūrovus prie televizijos ekranų stebina savo pasirodymais.

REKLAMA

Rizikuoti nebijantis vaikinas šią savaitę ruošiasi vienai svarbiausių kovų – jį nuo didžiojo superfinalo skiria tik vienas laiptelis.

Ekstravagantiškas, drąsus ir išskirtinis – taip būtų galima apibūdinti jaunuolį, sprendžiant pagal jo pasirodymus, tačiau tai yra tik vaidmuo scenoje. Vaikinas atsakė į dešimt klausimų tam, kad geriau jį pažintumėte.

1. Mėgstamiausia daina?

Jeigu dabar turėčiau galimybę įjungti tokią dainą, tikrai ilgai galvočiau... Jų tiek daug, jos visąlaik keičiasi, tačiau pirma daina, šovusi man į galvą, Sam Smith „Burning“. Šią dainą taip pat norėčiau labai padainuoti, nes ji man turi daug asociacijų.

2. Mėgstamiausių atlikėjų TOP 3?

Beabejo, pirmoje vietoje, Sam Smith. Antrosios vietos verta Rihanna – ji turi labai gerą įvaizdį ir visa tai, ką ji daro scenoje, yra tiesiog – wow, o trečioje vietoje – Lea Michele iš miuziklo „Glee“. Ji man anksčiau labai imponavo, kadangi labai gerai moka perteikti emociją dainomis.

REKLAMA
REKLAMA

3. Įsimintiniausia akimirka „X Faktoriuje“?

Iš netiesioginių transliacijų – vienareikšmiškai, kėdžių etapas, o iš tiesioginių – pasirodymas, kai atlikau dainininkės Adele dainą ir buvau su ilgais plaukais... Pats savęs veidrodyje nepažinau!

REKLAMA

4. Ar žmonės tave atpažįsta gatvėje?

Lietuvoje šiuo metu toks blogas oras, reikia ir kepurės, ir šaliko, greitai temsta, todėl lauke nedaug sutinku mane pažįstančių, tačiau parduotuvėse, prekybos centruose, vaistinėse – tikrai atpažįsta. Yra žmonių, kurie nebijo prieiti, pasisveikinti, pakalbėti, tačiau didžioji dalis atpažįsta, tačiau to tikrai neparodo.

5. Filmas ar knyga?

Filmas – nors ir mėgstu skaityti, tačiau tam laiko dabar visiškai neturiu.

6. Jei nedainuotum, ką darytum gyvenime?

Tikrai šokčiau, kadangi esu šokėjas. Jei daryčiau pasirodymus ateityje, norėčiau apjungti šokius su dainomis, kad ir kaip sunku tai padaryti. Pačiam teko pasirodyti „X Faktoriuje“ šokanti ir dainuojant, tačiau tai nebuvo vienas geriausių mano pasirodymų, dėl to tai norėčiau ištobulinti.

REKLAMA
REKLAMA

7. Vienas juokingiausių atvejų tavo gyvenime?

Vieną vasarą dirbau Olandijoje, skyniau braškes. Po darbo dienos su bendradarbiais nusprendėme nuvažiuoti dviračiais prie ežero maudytis. Važiavau vienas, buvau labai pavargęs, dėl to nusprendžiau pailsėti šalikelėje. Po kažkiek laiko atsimerkiu – o mane žadina du olandai... Nesupratau, kad tai ne sapnas, dėl to pradėjau su jais kalbėti lietuviškai, tačiau jie pamanė, kad man tikrai negerai. Aišku, vėliau atsipeikėjau ir paaiškinau, kad tik priguliau pailsėti, kaip pasirodo, trims valandoms!

8. Pirmasis raudonas kilimas?

Vienas didžiausių ir įspūdingiausių – apdovanojimuose M.A.M.A 2017. Smagu, tave fotografuoja, prašo pozuoti. Kas juokingiausia, tai, jog kai kurios žvaigždės tiesiog stovi ir laukia eilėje, kad galėtų nusifotografuoti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

9. Tavo idealas?

Vieną jų – Lady Gaga – man labai patinka jos kūryba, tačiau ne kaip dainininkė, o kur kas labiau kaip artistė, menininkė. Viskas, ką ji daro – tiek pasirodymai, pasisakymai, vaizdo įrašai...

Be jos, Ru Paul – vyras, kuris persirenginėja moterimi. Jis mane žavi kaip asmenybė, nebijojusi daryti kitaip nei kiti. Lietuvoje vis dar sunku, nes žmonės labai, uždari, bijo atsiverti, tačiau su laiku požiūris keičiasi ir globalėja.

10. Be kokio įpročio neįsivaizduoji savo dienos?

Be dantų valymosi – negalėčiau be to išeiti iš namų ar nueiti miegoti. Tai yra ilgas procesas, jau tapęs ritualu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų