REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Eglė Jakštytė (nuotr. tv3.lt)

Eglė Jakštytė muzikos pasaulyje – ne naujokė. Populiariame projekte išgarsėjusi dainininkė taip pat ne vieną kartą bandė sėkmę ir nacionalinės atrankos į dainų konkursą „Eurovizija“ scenoje. Po kelerių metų pertraukos ji vėl sugrįžo, tačiau šįkart – kitokia.

29

Eglė Jakštytė muzikos pasaulyje – ne naujokė. Populiariame projekte išgarsėjusi dainininkė taip pat ne vieną kartą bandė sėkmę ir nacionalinės atrankos į dainų konkursą „Eurovizija“ scenoje. Po kelerių metų pertraukos ji vėl sugrįžo, tačiau šįkart – kitokia.

REKLAMA

Baigiantis metams žinoma atlikėja pranešė apie permainas, kurias ji įsileido ne tik į savo asmeninį, bet ir muzikinį gyvenimą. Persikėlusi gyventi į Klaipėdą, Eglė pasiryžo atnaujinti savo muzikę veiklą kitomis spalvomis, todėl ELEY pasivadinusi atlikėja po beveik metų pertraukos pristatė naują dainą bei jos vaizdo klipą.

„Mano gyvenime vyko labai daug permainų, dabar ir pati muzika manyje verda kitaip. Nuo šiol stengiuosi kurti kuo daugiau muzikos, keičiasi mano muzikinis stilius. Keista, bet nors mano vardas lietuviams atrodo labai paprastas, užsieniečiams tenka nemenkai palaužyti liežuvį, kad jį ištartų. Žinoma, noriu, kad mano muzika skambėtų ir už Lietuvos ribų, dėl to nusprendžiau prisistatyti savo sceniniu vardu. Tai žingsnis į priekį, simbolizuojantis naujus vėjus mano gyvenime“, – šyptelėjo E. Jakštytė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, nors pati atlikėja ir teigia, kad yra spontaniška, sprendimas dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje su daina „This Is My Life“ buvo labai gerai apgalvotas: „Įvairūs užsienio prodiuseriai siūlė man savo dainas, tačiau norėjau parodyti savo kūrybą. Tikiu ženklais, tad šįkart tiesiog negalėjau nedalyvauti. Šie metai – mano metai, dėl to nusprendžiau išbandyti savo jėgas“, – teigė ELEY.

REKLAMA

Pritrenkiančios išvaizdos mergina socialiniuose tinkluose yra itin populiari, tad iš savo sekėjų ji nuolat sulaukia begalės komentarų. Vis dėlto savo išvaizdos paslapčių ji neturi: „Visuomet sportavau, tačiau kartais tai nutraukdavau dėl kelionių ar kitos veiklos. Po Naujųjų metų atsirado įkvėpimas ne tik kurti dainas, bet ir vėl sugrįžti į sporto salę, kadangi dabar ruošiuosi nuversti kalnus“, – minėjo dainininkė.

Griežtoms dietoms ir savęs alinimui E. Jakšytė nepritaria. Pasak jos, savęs nereikėtų įstatyti į griežtus rėmus: „Mano racione gausu vaisių, be jų neįsivaizduoju nė dienos. Žinoma, stengiuosi prisižiūrėti, nepirkti pusgaminių, rinktis ekologiškus, sveikus ir natūralius produktus, tačiau būna visko. Žinau, kad man nepavyktų maitintis pagal griežtą planą – esu spontaniška, tad lygiai taip pat leidžiu ir sau pasilepinti“, – tv3.lt sakė ELEY sceniniu vardu prisistatanti atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad šeštadienį žiūrovai prie televizijos ekranų išvys jau trečiąją „Eurovizijos“ atranką, kurioje dėl bilieto į kitą etapą susirungė 12 dalyvių.

Sėkmę atstovauti savo šalį Portugalijoje vyksiančiame konkurse bandė Vidas Bareikis, Donata Virbilaitė, Eglė Jakšytė-ELEY, vaikinų grupė E.G.O, Živilė Gedvilaitė, „GeraiGerai“ ir Silvija Pankūnaitė, Agnė Michalenkovaitė, Evelina Jocytė, Valdas Lacko, Milda Martinkėnaitė, Gabrielius Vagelis ir Greta Zazza.

Dalyvių pasirodymus vertino kulinarinių TV projektų kūrėja Beata Nicholson, muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, dainininkė bei vokalo dėstytoja Giedrė Kilčiauskienė bei dukart „Eurovizijoje“ Lietuvą atstovavęs su grupe „Skamp“ bei „LT United“ – Viktoras Diawara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų