REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Triušienoje nėra alergenų, joje daug naudingų medžiagų, vitaminų ir mineralų, todėl puikiai tinka vaikučiams, tiek jaunam, tiek senam organizmui. Triušienos dešrelės neriebios, švelnaus skonio ir lengvai virškinamos.

Triušienoje nėra alergenų, joje daug naudingų medžiagų, vitaminų ir mineralų, todėl puikiai tinka vaikučiams, tiek jaunam, tiek senam organizmui. Triušienos dešrelės neriebios, švelnaus skonio ir lengvai virškinamos.

REKLAMA

Puiki pietų arba vakarienės idėja - užtruksite vos pusvalandį. Tuo įsitikinusi tinklaraštininkė, feisbuko grupės „Gamink su Audrone“ įkūrėja Audronė Zemenskienė.

Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže

Pietums paruošti nesugaišau ir pusvalandžio.

Reikės:

0.5 kg.šviežių triušienos dešrelių (naudojau "Kitchen me "), 2 v.š. sviesto, 2 a.š.garstyčių, druskos, pipirų ir lauro lapų

Į verdantį ir pasūdytą vandenį, pagardintą pipirais ir lauro lapais, sudėjau dešreles. Dešreles viriau 10 - 12 min.

Keptuvėje ištirpinau sviestą ir įdėjau garstyčias. Į garstyčių ir sviesto padažą sudėjau išvirtas triušienos dešreles ir jas apkepiau.

Patiekiau su bulvių koše ir marinuotais pomidorais. Garnyrą galite rinktis tokį, kokio norite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų