REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasistenkite nesugadinti vakarykščio džiaugsmo, neaptemdyti vakar užsimezgusių žavių santykių. Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net vadovu.

Avinas Pasistenkite nesugadinti vakarykščio džiaugsmo, neaptemdyti vakar užsimezgusių žavių santykių. Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net vadovu.

REKLAMA

Tauras Turintiems išugdytą teisingumo jausmą nebus lengva susitvardyti. Vis dėlto tai neturi pažeisti aplinkinių ramybės. Būkite atidesni savo partnerių, kolegų nuomonei ir pastaboms, neskubėkite prieštarauti.

Dvyniai Sunkus, lemtingas laikas, kai iš dviejų blogybių nereikia rinktis nė vienos, ir vargu ar bus pasiūlyta kas nors daugiau nei blogai... Tad jei atsisakysite svarbių reikalų, atsakingų pokalbių, tik laimėsite.

Vėžys Siekite objektyviau įvertinti save, aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui: turėkite omeny, kad šiandienines nuoskaudas aplinkiniai atsimins.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būkite atidesni ir pagarbesni vadovo nuomonei, tai padės išvengti nesusipratimų darbe. Savo užduotis atlikite itin atsakingai. Namuose venkite peikti artimuosius.

REKLAMA

Mergelė Mažiau planuokite ir vilkitės, elkitės, kaip reikalauja aplinkybės, tuomet diena nebus tuščia. Siekite prisiderinti ne tik prie besikeičiančių sąlygų, bet ir prie permainingos kolegų, partnerių, draugų, sutuoktinio nuotaikos.

Svarstyklės Nebus paprasta: pablogėjusi savijauta, netikėti rūpesčiai namuose, keblumai darbe. Vis dėlto elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus.

Skorpionas Daug iš savęs nereikalaukite. Neskubėkite ką nors veikdami, žadėdami: teks grįžti ir perdaryti. Daug nesitikėkite ir iš kitų, erzins aplinkinių kvailumas, apgaulės, nesąžiningumas, nemokėjimas dirbti ir greitai priimti tikslius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nors imsitės daug darbų kiekio, dėl neaiškių priežasčių mažai ką pavyks padaryti. Verčiau planuokite nedaug, kad galėtumėte tam skirti visą savo laiką bei jėgas, tuomet liksite patenkinti ir savimi, ir atliktu darbu, vakare nesijausite pavargę ir nusivylę.

Ožiaragis Atidžiai vertinkite informaciją, nesiblaškykite, jei teks pasirašyti dokumentus, (geriau to visai nedaryti), skaičiuoti pinigus: galite ką nors rimtai supainioti. Jei būsite atidesni, galite atsekti anksčiau nepastebėtų klaidų, rasti slaptų darbo technikos ar automobilio gedimų.

Vandenis Atėjo laikas sustoti ir nuosekliai apsvarstyti, kas nuveikta, jei savo noru nestabtelėsite, aplinkybės privers. Šiandien derėtų įvykdyti įsipareigojimus ir darbe, ir ypač namuose.

Žuvys Viskas gali pasisukti jums nepalankia linkme dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Deja, nepavyks visko apskaičiuoti, viskam pasirengti. Pasistenkite nekristi į akis asmeniui, su kuriuo norite susitaikyti: santykiai netikėtai gali dar labiau pablogėti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų