REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Santykiai (nuotr. 123rf.com)

Jei kas nors tikrai žinotų atsakymą į klausimą, kas priverčia vyrus įsimylėti, taptų milijonieriais. Tai atskleidusio žmogaus knyga be jokios abejonės atsidurtų „New York Times“ geriausių knygų sąrašo viršuje.

13

Jei kas nors tikrai žinotų atsakymą į klausimą, kas priverčia vyrus įsimylėti, taptų milijonieriais. Tai atskleidusio žmogaus knyga be jokios abejonės atsidurtų „New York Times“ geriausių knygų sąrašo viršuje.

REKLAMA

Ne veltui meilė vadinama paslaptinga. Ji yra įvardijama kaip viena iš egzistavimo priežasčių, prilyginama deginančiam jausmui. Tai tik trys meilei priskiriami palyginimai, tačiau kas atsakys, kas įsimylėti priverčia vyrus?

Žinoma, jog visi vyrai skirtingi, be to, su laiku keičiasi ir jųų poreikiai. Atsakyti į šį klausimą tikrai nelengva, tačiau pateikiame jums kelis geriau tai suprasti padėsiančius paaiškinimus.

1. Tai nutinka dėl smegenyse įvykstančių cheminių reakcijų

Paprastai kalbant, taip nutinka dėl chemikalų, tokių kaip dopamino, testosterono ir kelių kitų, darančių įtaką įprastam žmogaus elgesiui, kokteilio.

REKLAMA
REKLAMA

Jei nesidomite mokslu, šį procesą galite vadinti juodąja magija arba Kupidono strėlės iššovimu. Tačiau tai paaiškina tik tai, kas nutinka ir neatskleidžia tokio veiksmo priežasties. Kodėl išsiskiria šie chemikalai? Iš tiesų jie smegenyse atsiranda iškart po to, kai barmenas nustoja jums gaminti tikruosius kokteilius.

REKLAMA

2. Jis jaučia emocinį intymumą ir tarp jo ir moters atsiradusį stiprų ryšį

Intymumas – dar viena dviprasmiška frazė. Jei meilė būtų sumuštinis, intymumas būtų pagrindinė jo sudedamoji dalis – mėsa. Šis paaiškinimas iš pradžių atrodo labai paprastas, tačiau tik pradėjus jį nagrinėti vėl viskas ima painiotis.

Jei dėl kažkokių priežasčių vyras jaučia, jog gali jumis pasitikėti, atvirai su jumis bendrauja, gali būti, jog jis keliauja link meilės. Intymumas – pamatas, ant kurio statomi meilės namai, juose taip pat pilna to paties intymumo.

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt jūs buvote šalia jo, kai jam buvo labai sunku, padėjote vyrui atsistoti ant kojų, tikėjote, kai niekas kitas to padaryti negalėjo. Yra begalė būdų įrodyti, kad judu sieja itin stiprus ir tvirtas ryšys, be to, tai nebūtinai turi būti susiję su itin skaudžiais gyvenimo įvykiais. Galbūt jam patinka su jumis kalbėti apie viską ir jis nesijaučia teisiamas. Gali pakakti tik to.

3. Nuostabus seksas

Nesijuokite. Seksas padidina dopamino kiekį organizme. Būtent šis chemikalas padeda sukurti tą meilės jausmą. Taigi, puikus seksas gali padėti jam greičiau jus pamilti.

4. Jis jaučia jūsų palaikymą

Apie vyrus, kurie ieško jų motinas primenančių moterų, pasakyti galima labai daug. Jei atvirai, viskas, ko jie siekia, tai saugumo jausmas, palaikymas, gyvenimo partnerio buvimas šalia. Jis nori žmogaus, kuris leidžia jam jaustis patogiai, papildo jo silpnąsias vietas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stengiantis visa tai pateikti kuo gražiau, gyvenimo partneris turėtų tęsti tai, ką užbaigė tėvai. Be to, palaikymas gali reikšti daugybę dalykų, tarp kurių ir finansai, rūpinimasis vaikais ir namais, pasitikėjimas ir paguoda bei iššūkių kėlimas, kad mylimasis taptų kuo geresniu žmogumi.

5. Jis yra jūsų atrama

Visi nori jaustis norimi. Nors skamba kiek savanaudiškai, jaustis, jog esi kažkam reikalingas, be galo malonu. Kaip ir kalbant apie jūsų palaikymą, vyrą įsimylėti priverčia žinojimas, jog jis yra jūsų gyvenimo atrama, pagrindinis aprūpintojas maistu ir t.t. Šie primityvūs ie pagrindiniai jausmai gali paskatinti smegenis greičiau įsimylėti.

REKLAMA

6. Atitinkate visus šiuos požymius

Nors žmonės klausia, kodėl vyrai įsimyli, iš tikrųjų jie nori sužinoti, kas priverčia vyrus likti įsimylėjusiais. Gali būti, jog tai priklauso nuo visų aukščiau išvardintų dalykų. Jie nori, kad su skirtingais partneriais juos sietų skirtingi dalykai, tačiau tik santykiai, kurie pasižymi visais anksčiau minėtais bruožais, gali būti sėkmingi.

Tai, ko nori žmonės, daro juos išskirtiniais. To/tos vienintelio/-ės arba antrosios pusės sąvokos yra per daug nuvalkiotos, nes santykiuose svarbiausia yra vienas kito poreikių patenkinimas. Turint tai omenyje tampa aišku, jog nėra vieno būdo, padėsiančio greičiau jus įsimylėti.

Paprasčiausiai reikia lėtai ir užtikrintai taikytis prie žmogaus, keisti savo poreikius, troškimus ir taip tapti dviem kartu susijungiančiomis dėlionės dalimis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų