REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš Eurolygos rungtynes su Valensijos „Basket“ komanda „ŽalgirisTV“ studija sulaukė garbaus svečio – į Lietuvą trumpam atkeliavusio buvusio žalgiriečio Traviso Watsono.

Prieš Eurolygos rungtynes su Valensijos „Basket“ komanda „ŽalgirisTV“ studija sulaukė garbaus svečio – į Lietuvą trumpam atkeliavusio buvusio žalgiriečio Traviso Watsono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kauno „Žalgirio“ marškinėlius prieš septynerius metus vilkėjęs aukštaūgis lankomiausioje Eurolygos arenoje lankėsi antrą kartą, džiaugėsi išlaikęs šiltus santykius su buvusiais komandos draugais ir atskleidė niekada nenutolęs nuo krepšinio bei „Žalgirio“ komandos.

REKLAMA

„Tai mano antras kartas „Žalgirio“ arenoje. Pirmą kartą čia lankiausi 2011-ais metais, kai sezoną užbaigėme trimis titulais. Tai buvo išties geri laikai, iškovojome gražių pergalių ir turėjome daug nepakartojimų akimirkų kartu. Puikiai prisimenu visus savo komandos draugus, gerai sutariu su Mantu Kalniečiu, o šįvakar susitikęs Paulių Jankūną pasakiau, jog jis atrodo nuostabiai“, – geros nuotaikos nestokojo pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš tuometinės Lietuvos čempionų komandos liko du žaidėjai – Paulius Jankūnas ir Artūras Milaknis, kuriems T.Watsonas negailėjo gerų žodžių.

„Paulius vis dar žaidžia aukštame lygyje ir yra vienas iš geriausių, Artūras Milaknis yra labai geras metikas. Nesu nustebęs jų rodomu geru žaidimu, nes jau tuomet mačiau jų potencialą ir galimybes. Linkiu jiems tik geriausio ir labai didžiuojasi jų kuriama istorija „Žalgiryje“, – gražiai apie buvusius komandos draugus atsiliepė aukštaūgis.

„ŽaliaBalta“ laidai T.Watsonas atskleidė iki tol niekur nepasakotą savo atvykimo į Kauną istoriją, kurios epicentre atsidūrė žalgirietis Marcusas Brownas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano atvykimo į Kauną priežastis – Marcusas Brownas. Buvau namie, kuomet man paskambino, prakalbėjome gal valandą ir pasakiau jam, kad gerai, aš atvykstu. Iki šiol palaikome gana artimą ryšį, reikės jį pasikviesti atvykti į Kauną taip pat“, – savo istorija pasidalino Lietuvos čempionas.

T.Watsonas pasakojo niekad nenutolęs nuo krepšinio, šiuo metu dirbantis krepšinio treneriu Milane ir vasaromis ieškantis krepšinio talentų Lietuvoje.

„Šiuo metu dirbu Milano mokykloje krepšinio treneriu, vasaromis Lietuvoje rengiu krepšinio stovyklas vaikams. Man labai patinka šis darbas, dirbti su vaikais, padėti jiems tapti geresniais visapusiškai ateityje, o ypač krepšinio aikštelėje“, – pasakojo buvęs žalgirietis.

Pilname interviu T.Watsonas taip pat kalbėjo apie senosios Kauno sporto halės atmosferą, Lietuvos jaunųjų krepšininkų potencialą, Lietuvoje įsivyravusią Ballų šeimos beprotybę bei gerą „Žalgirio“ sezoną Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų