REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ramūnas Šiškauskas savaitgalį Maskvoje nors trumpam prisiminė, ką reiškia ir vėl gainioti kamuolį aikštėje ir sutiko krūvą buvusių Europos krepšinio žvaigždžių.

Ramūnas Šiškauskas savaitgalį Maskvoje nors trumpam prisiminė, ką reiškia ir vėl gainioti kamuolį aikštėje ir sutiko krūvą buvusių Europos krepšinio žvaigždžių.

REKLAMA

Lietuvos rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio asistentas savaitgalį dalyvavo 90-ųjų Aleksandro Gomelskio metinių proga surengtoje šventėje ir sužaidė draugiškas rungtynes.

Čia varžėsi buvusios Rusijos ir Europos žvaigždės - aikštėje buvo galima išvysti tokius žaidėjus kaip Sergejus Bazarevičius, Aleksejus Savrasenka, Theodoras Papaloukas, Hedo Turkoglu, Antoine’as Rigaudeou ir kitus.

R.Šiškauskas pelnė keturis taškus, o jo komanda nusileido Rusijos žvaigždėms 50:56.

„Tai daugiau šventė nei rungtynės. Buvo neįprasta, nes pirmą kartą dalyvavau tokiame renginyje su tiek daug žvaigždžių. Buvo smagu pažaisti tokioje komandoje.

Pati šventė daugiau rusams. Jų treneris, jų istorinė asmenybė. Mums tiesiog buvo smagu pabūti tarp žaidėjų, pabendrauti kaip kam sekasi“, - su tv3.lt įspūdžiai dalinosi R.Šiškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu jis įvertino ir du lietuviško krepšinio fenomenus, skambančius už mūsų šalies ribų. Vienas jų - brolių Ballų atvykimas į Prienus ir žaidimas „Vytauto“ klube.

REKLAMA

„Nenoriu į lįsti į tai. Aš manau, kad tai šou. Nežinau, ta nauda dėl reklamos turbūt. O ar naudą gaus Prienų klubas ar kiti - kiekvienas turi savo nuomonę“, - mano buvęs krepšininkas.

Kartu jis pripažįsta - nemažą naudą gauna patys Ballai, nes būdami jauno amžiaus gauna pažaisti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Pats R.Šiškauskas į Ballų manija per daug nepasinėrė - dar nematė nei vienerių jų rungtynių.

Už tai Kauno „Žalgirio“ žaidimo Eurolygoje buvęs puolėjas stengiasi nepraleisti.

„Džiaugiuosi už „Žalgirį“, žaidėjus, trenerius, jie tikrai rodo gerą krepšinį šiuo metu. Faktas, kad žaidimas - kovingas ir geras. Bet kaip buvęs žaidėjas žinau - nereikia visiems iš karto prisisvajoti, geriau atsargiai. Rungtynių dar labai daug“, - perspėjo buvusi Eurolygos žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų