REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ilsėkitės, džiaukitės gyvenimu: įtampa, nerimas gali pakenkti. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, ypač jei kas nors informavo apie netikusį sutuoktino ar vaiko elgesį, galima lemtinga klaida.

Tauras

Kad ir ką išgirsite, neskubėkite nei apsidžiaugti, nei nuliūsti. Ne viskas pasitvirtins, tad laikas apsisprendimams iki pietų netinkamas, gresia provokacija. Būkite atidesni vaikams: jie gali meluoti, nenorėti prisipažinti dėl kokių nors kompromituojančių dalykų. Vakaras bus džiugus.

Dvyniai

Kad ir kaip skubinsite įvykius, atsidursite prie tos vietos, nuo kurios pradėjote. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti.

Vėžys

Dvilypis metas: jausitės kur kas geriau, tad galite nepagalvoję pasielgti lengvabūdiškai. Nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Susimąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Gali atsinaujinti senas nesutvarkytas finansinis reikalas, iškilti naujų juridinių kliūčių įgyvendinant dabartinį sumanymą. Vakarą geriau praleisti namie.

REKLAMA

Mergelė

Nepasitikėkite svetimų žmonių gerumu, įtakingų asmenų, užsieniečių pažadais ir kilniais norais. Nesivelkite į avantiūras nei reikaluose, nei meilėje: ko nors neįvertinsite, ne taip suprasite ir rimtai apsigausite.

Svarstyklės

Būtina tvarka ir atsargumas, kitaip painiava neišvengiama: gresia klaidos dėl išsiblaškymo, nuovargio, taip pat dėl kompetencijos stygiaus. Nesiimkite atsakingų darbų, nesėkmė pakenks jūsų reputacijai ir karjerai.

Skorpionas

Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų, nebūkite patiklūs: aplinkiniai gali suklaidinti. Neskubėkite pasirašyti dokumentų jų tinkamai neištyrinėję.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Veiklos srityje nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip atlygį už padarytas klaidas. Vakaras ramesnis, palankesnis, tinkamas viešnagėms, svečiams priimti.

Ožiaragis

Iki galo nepasikliaukite partneriais ir tais, kurie jus remia.

Vandenis

Nieko nauja nepradėkite; verta užsiimti nebaigtais, atidėtais reikalais. Nepraraskite savitvardos: patys neskubėkite ir kitų negainiokite. Neskubėkite priimti paaukštinimo ar naujos darbo vietos pasiūlymų, jei gausite jų iki pavakarės.

Žuvys

Būkite kantresni, neskubinkite įvykių. Kai kurie draugai bus linkę jumis savanaudiškai pasinaudoti. Iki pavakarės nėra prasmės aptarinėti ilgalaikių projektų, planų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų