REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Ji sulaužė visas karališkąsias taisykles: vietoj suknios – kelnės ir spygliuoti batai (nuotr. SCANPIX)
17

Pirmosiosms šalies damoms ir karališkųjų šeimų narėms galioja aprangos taisyklės, apie kurias paprastos mirtingosios nė nepagalvotų. Užtat tokioms garsioms moterims apsirengus drąsiau ar kiek neįprastai apie tai kalbama tiesiog pasaulio mastu. Tarp garsiausių ir stilingiausių pasaulio moterų minima Ispanijos karalienė Letizia tiktrai žino, kaip valansuoti ant jai patariamo stiliaus ribos. 

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę su Ispanijos karaliumi Felipe kasmetinėje tarptautinėje turizmo parodoje "2018 FITUR" pasirodžiusi karalienė privertė jai skirti dėmesio visus stiliaus kritikus. Moteris, dažnai besirenkanti įspūdingas sukneles, šikart jas iškeitė į kelnes ir švarkelį. Prie jų ji dar priderino ir tikrai išskirtinius, kniedėmis puoštus batus.

REKLAMA

Karalienė Letizia, stiliaus srityje "varžosi" su kunigaikštiene Catherine Middleton, kurios vilkimas rūbas iš karto būna šluote išsluojamas ir parduotuvių. Tiesa, net būdama vyresnė už CAtherine dešimtmečiu, karalienė Letizia dažniau sau leidžia pasirinkti rizikingus stiliaus spredimus.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų