REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien pravartu daugiau ilsėtis, tinginiauti. Galima pasinerti į meninę kūrybą. Leistis į abejotinus nuotykius neverta: nemalonumų bus daugiau nei malonumų. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais.

Tauras Susilaikykite nuo svarbių išvadų, neapgalvotų, impulsyvių poelgių. neleiskite, kad emocijos diktuotų, kaip turite gyventi. Atauškite ir blaiviu žvilgsniu įvertinkite savo tikslus.

Dvyniai Labiausiai jums norėsis stabilumo, globos, jaukumo vidiniame bei išoriniame gyvenime. Ramybės neduos klausimas, susijęs su pajamų šaltiniais, darbu, nuosavybės dokumentais.

Vėžys Būkite atsakingi ir taktiški bendraudami, teikdami bei išgaudami informaciją, nes su jumis bendraus jautrūs ir pretenzingi žmonės. Turbūt gausite lauktą laišką.

Liūtas Daug laiko atims buitiniai reikalai, įvairios neišvengiamos smulkmenos. Nuoširdžiai rūpinkitės šeima, namais, nes jiems išties trūksta jūsų dėmesio. Nors artimųjų svajones įgyvendinti bus nelengva, nenuleiskite rankų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Galite sužinoti neblogą žinią apie mylimą žmogų, vaiką ar savo perspektyvas. Turbūt būsite nusiteikę megzti naujus ryšius, pažintis, ieškoti nuotykių. Vyresnio žmogaus patarimai, pagalba gali labai praversti, neatsisakykite.

REKLAMA

Svarstyklės Nesiseks išsivaduoti nuo neramių minčių apie sveikatą, figūros ar kitokius trūkumus. Geriausias vaistas: darbas, mankšta, dieta. Patartina atlikti kosmetines bei higienines procedūras ar kt.

Skorpionas Bus nesunku susivokti situacijoje, rasti tikrų bendraminčių, palaikančiųjų. Daugiau laiko praleiskite su antrąja puse. Būtų gerai, kad pasistengtumėte įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vienam kitą.

Šaulys Pagalvokite, gal reikia sutvarkyti kokį su skolomis, turto dalybomis susijusį reikalą. Jeigu taip, neatidėliokite, nes ši diena tam palanki.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Šiandien kalbos suksis apie studijas, tolimas keliones, gal teks bendrauti su iš toli sugrįžusiu asmeniu arba patiems ruoštis kažkur vykti. Praktiški patyrusio žmogaus patarimai gali labai praversti.

Vandenis Pasistenkite būti korektiški tiek su pavaldiniais, tek su klientais (jei šiandien tenka dirbti). Iš jūsų elgesio bus daromos išvados, kurios gali turėti įtakos tolesnei karjerai ar uždarbiui.

Žuvys Pasistenkite būti visaverčiais komandos nariais, jeigu to prireiks darbe ar kitur. Tikriausiai susitiksite su senais bičiuliais, gerbėjais. Jeigu mėginate išsisukti nuo skolos grąžinimo, galite būti priremti prie sienos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų