REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“ 96:67 (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydo Elinsko)

Adą Juškevičių praradusį Panevėžio „Lietkabelį“ domina Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Benas Madgenas. Vis dėlto, sostinės krepšininkus treniruojantis Rimas Kurtinaitis su australu atsisveikinti neketina.

68

Adą Juškevičių praradusį Panevėžio „Lietkabelį“ domina Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Benas Madgenas. Vis dėlto, sostinės krepšininkus treniruojantis Rimas Kurtinaitis su australu atsisveikinti neketina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Beno nepaleistume. Taip manau aš, treneris. Dar turime klubą, bet iki šiol visi reikalai be mano sutikimo ar sprendimo nevyko, – kalbėjo R. Kurtinaitis. – Nemanau prasmės, nė vienos priežasties paleisti Beną. Žinome, ką jis gali ir kaip jis mums reikalingas. Benas šiuo metu praradęs pasitikėjimą, treneriai, komanda turi jam padėti. Jis dar duos savo vaisių ekipai.“

REKLAMA

R. Kurtinaitis apgynė ir pastaruoju metu beveik nežaidžiantį Mindaugą Lukauskį. Esą jis taip pat reikalingas komandai.

„Lietuvos rytas“ šiame sezone atsisveikino su amerikiečiu Marcu Carteru. R. Kurtinaičiui netiko, kad krepšininkas ne įžaidėjas, o atakuojantis gynėjas. Į jo vietą iš Klaipėdos „Neptūno“ persikėlė Mindaugas Girdžiūnas.

„Vėl užlipome ant to paties grėblio. Į Mindaugą žiūrėjome kaip į įžaidėją, bet jau trečiosiose rungtynėse jį leidžiu kaip atakuojantį gynėją ir jis jaučiasi daug maloniau. Jeigu jau taip, reikia eiti pagal srovę, o ne laikytis principų. Grąžinsime į įžaidėjo poziciją Jimmy Baroną“, – žadėjo R. Kurtinaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos rytas“ šeštadienį 96:67 sutriuškino gero R. Kurtinaičio draugo Ramūno Butauto treniruojamą komandą – Panevėžio „Lietkabelį“.

„Mes draugai prie stalo, o aikštėje dirbame“, – šypsojosi Kurtis.

„Varžovai buvo geresni visais žaidimo komponentais ir tai parodo rezultatas. Norime atsiprašyti savo sirgalių, nes kai kuriems žaidėjams pritrūko kovingumo. Varžovai buvo du kartus greitesni, stipresni. Pralaimėjome visas mikrodvikovas tiek ant žemės, tiek ore. Taip oponentai sugriovė mūsų puolimą, o gynyboje buvome kaip visuomet“, – kalbėjo R. Butautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistai jo pasiteiravo, ar neplanuoja žaisti ir gintis su vikresniais aukštaūgiais – Donatu Taroliu bei Žygimantu Skuču.

„Jei Ž. Skučas žais taip, kaip šiandien, tai nebandysiu. Šiandien Ž. Skučas turėjo būti mūsų pagrindiniu arijos atlikėju, o patys matėte, kaip rungtyniavo“, – kritikavo R. Butautas.

Treneris atskleidė po rungtynių auklėtinių rūbinėje paklausęs, ar jie tikrai 30 taškų blogesni.

R. Butautas neslėpė, kad 38-erių broliams Lavrinovičiams leidžiama praleisti rytines treniruotes.

„Nemanau, kad šiuo metu esame duobėje. Atvykau prieš tris savaites. Per tiek laiko kažką galima nuveikti, bet kalnų nenuversi. Tokiu atveju niekas nesiruoštų vasarą, o ateitų tiesiai į čempionatą. Taip rėmėjai sutaupytų pinigų algoms“, – ironizavo „Lietkabelio“ strategas.

REKLAMA

Pasak R. Butauto, jis apie A. Juškevičiaus išvykimą į Stambulo „Galatasaray“ sužinojo paskutinę dieną.

„Ruošiamės, kad Adas žais, bet tai ne pasiteisinimas. Išėjai, išmušei varžovui dantį, įdėjai iš viršaus ir rungtynės baigėsi tavo pergale. Galime prisigalvoti įvairiausių priežasčių: per ryškios lubos, per minkštas kamuolys, slidžios grindys ar varžovai spjaudosi“, – vaizdžiai kalbėjo R. Butautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų