REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Džeimsas Dovlis (nuotr. facebook.com)

Vyras šoko į ledinį vandenį, norėdamas išgelbėti skęstantį vaiką, tačiau suprato, kad tai – tik lėlė.

20

Vyras šoko į ledinį vandenį, norėdamas išgelbėti skęstantį vaiką, tačiau suprato, kad tai – tik lėlė.

REKLAMA

29-erių Džeimsas Dovlis iš Anglijos, važiuodamas pro Šropšyro ežerą, pamatė ten, veidu žemyn plūduriuojančią, figūrą, kuri priminė mažą vaiką, todėl nieko nelaukdamas sustojo ir šoko į stingdantį vandenį. Bet greitai nurimo, supratęs, kad tai – tik plūduriuojanti lėlė.

Visą gelbėjimo operaciją kamera užfiksavo tėtis, kartu važiavęs automobilyje. „Mes tiesiog negalėjome pravažiuoti, nepatikrinę, ar tai, ką matome yra tiesa. Jei tai tikrai būtų buvęs tikras žmogus, aš niekada gyvenime nebūčiau galėjęs susitaikyti su mintimi, kad aš tiesiog ėmiau ir pravažiavau pro šalį.“ – savo tokio drąsaus elgesio motyvais dalinosi herojus ir pridūrė, kad, turbūt prisidėjo ir tai, kad pats augina vos 10-ies mėnesių dukrą.

Drąsuolis pasakoja, kad vanduo buvo ledinis ir teko ten praleisti net kelias minutes, bet jis pats nemano, kad jo elgesys buvo kažkuo ypatingas – „Padariau tai, ką, tikiuosi, kiekvienas būtų padaręs tokioje situacijoje. Jaučiausi šiek tiek kvailai, išlipdamas iš vandens su lėle rankoje, tačiau, manau, kad geriau būti užtikrintam, nei vėliau gailėtis“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų