REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną savaitę Naglis Šulija paruošė išsamų horoskopą kiekvienam zodiako ženklui. 

Kaip ir kiekvieną savaitę Naglis Šulija paruošė išsamų horoskopą kiekvienam zodiako ženklui. 

REKLAMA

Avinas. Darbe gali būti nemažai nedidelių darbų, greitai sutvarkomų reikalų ir panašaus bruzdesio, o savaitės vidurys gali versti elgtis labai tiesmukai. Finansinės naudos gali suteikti savaitės vidurys. Draugai neleis užsimiršti darbuose, vis siūlys kartu nuveikti ką smagaus, įdomaus.

Jautis. Darbe daugės darbo, visokios veiklos, kurią gali lydėti ir kažkokios nedidelės malonios smulkmenos, o tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumo kūrimu, gali lydėti nemenka sėkmė. Metas, kai patogu kovoti dėl teisingumo, jau eina į pabaigą. Piniginės naudos atneš savaitės pabaiga.

Dvyniai. Darbe darbo ne per daugiausia, namie irgi viskas savo vietose – tikrai liks laiko pasidairyti aplink, pasikalbėti su tais, kurie jums įdomūs. Taip pat dabar – labai palankus metas tiems, kurie leidžiasi į kelionę – pavyktų puikiai pailsėti ir pasisemti malonių įspūdžių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Atrodo, laukia gana rami savaitė – svarbiausiose gyvenimo srityse nei svarbių įvykių, nei didelių darbų greičiausiai nebus, dėl to liks laiko sau, savo pomėgiams. Neblogai seksis tiems, kurie ieško papildomų išteklių savo veiklai plėsti. Galimi vertingi susitikimai ir įdomūs pokalbiai. Daugiausia dalykiniai.

REKLAMA

Liūtas. Šią savaitę svarbūs gali būti ne jūsų sumanymai, o kito, greičiausiai labai artimo asmens mintys, darbai ir jausmai. Jums beliks šias gyvenimo dovanas priimti arba atmesti. Panašiai aplinkybės gali klostytis ir dalykinėje srityje. Tiktų domėtis sveikatos klausimais.

Mergelė. Kol kas aiškių orientyrų gali būti mažoka, bet dienos bėgs lengvai. Mat, kasdieniai darbai ir pareigos niekur nedings, bet ir varginti neturėtų. Be to, ir nedidelių pramogų kartkartėm pasitaikys. Savaitės pabaiga parodys, kad prasideda palankus metas pertvarkoms namie.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Dienos bėgs linksmai, smagiai. Bent jau progų smagiai pasilinksminti tikrai nestigs. Būsite labai kūrybiški, dėl to bus lengva nudžiuginti esančius greta. Palankus metas tvarkyti su namais, šeima ar būstu susijusius reikalus. Svarbių susitikimų gali atnešti savaitės pradžia.

Skorpionas. Vis dar būsite labai veiklūs ir narsūs, bet savaitgalį ši vidinė spyruoklė atsipalaiduos ir pasidarys svarbu ne tai, kokie esate, o tai, ką arba kiek galite turėti. Ir pastangos pakryps ta linkme. O dabar yra labai palankus metas namus daryti jaukesnius ir puošnesnius.

Šaulys. Visai sėkmingai gali klostytis piniginiai reikalai, o savaitės viduryje galima ir visai netikėta sėkmė. Darbe darbo ne per daugiausia, namie viskas aišku, dėl to liks laiko svarbiausiai savaitės pramogai – smagiems pokalbiams su draugais ir kultūrinio akiračio plėtimui. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Būsite labai veiklūs, dalykiški, lengvai tvarkysite visokius reikalus. Savaitės viduryje net ypač sėkmingai. Be to, lydės sėkmė ir siekiant finansinės naudos. Namai, šeimos reikalai sulauks dėmesio bei rūpesčio savaitės pradžioje.

Vandenis. Būsite ir labai veiklūs, ir labai kūrybiški, pilni asmeninio žavesio, dėl to ir labai lengvai, net žaismingai tvarkysite ir dalykinius, ir asmeninius reikalus. Tikriausiai nestigs veiklos ir darbe, bet čia patogu svarbiausius darbus užbaigti, o ne pradėti naujus.

Žuvys. Kol kas viskas gana ramu. Kol kas – todėl, kad netrukus prasidės darbymetis, bet dabar jam galima tiktai ruoštis. Savaitės pradžia atneš piniginių reikalų ir galbūt finansinės naudos, vidurys – daug smagaus bendravimo, o pabaiga bus skirta šeimai ir namams. Draugai šalia bus visą laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų