REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Julie Mannix su dukra (nuotr. YouTube)

1963-ųjų metų lapkritį Julie Mannix buvo graži 19-metė mergina iš Filadelfijos. Paauglė netikėtai pamilo vaikiną, vardu Frankas. Nors poros jausmai buvo tikri, šiai romantiškai draugystei nepritarė pasiturintys Julie tėvai.

9

1963-ųjų metų lapkritį Julie Mannix buvo graži 19-metė mergina iš Filadelfijos. Paauglė netikėtai pamilo vaikiną, vardu Frankas. Nors poros jausmai buvo tikri, šiai romantiškai draugystei nepritarė pasiturintys Julie tėvai.

REKLAMA

Netrukus paauglė pajuto nėštumo simptomus – nuvykus pas šeimos ginekologą paaiškėjo, kad ji iš tiesų laukiasi. Tiesa, ši žinia pirmiausia pasiekė ne Julie, o jos mamą. Šeimoje tokia situacija buvo didžiulė gėda, todėl neplanuotą nėštumą tėvai pasiryžo slėpti visais įmanomais būdais.

Tuo metu abortai buvo nelegali veikla, todėl Julie mama ir tėtis visiems pažįstamiems kurpė užgaulius melus apie savo pačių dukrą. „Ji šiuo metu serga depresija“, - teigė jie. Netrukus mergina buvo prievarta uždaryta į psichiatrinę ligoninę.

Sulaukus šeštojo nėštumo mėnesio – jai nubėgo vandenys ir 1964-ųjų balandį ji susilaukė dukrelės Aimee. Ligoninėje su kūdikiu jai buvo leista pasimatyti vos kelias akimirkas – mažylei jau buvo tvarkomi įvaikinimo dokumentai.

REKLAMA
REKLAMA

Julie metų metus bandė rasti savo dukrą, tačiau visi bandymai nueidavo niekais. „Jokių išlikusių duomenų nėra“, - tokio atsakymo ji sulaukdavo. Jauna mama galėjo tik melstis, kad jos vaiką augina gera šeima.

REKLAMA

Išduota ir gyvenimo traumą dėl savo šeimos patyrusi Julie psichiatrinę ligoninę paliko tik su sąlyga, jog ji išsikraustys iš gimtojo miesto. Netrukus moteris atvyko į Niujorką ir tapo aktore. Svečioje vietoje ji ir vėl susitiko su savo paauglystes meile Franku. Pora susituokė 1965-aisiais.

Vėl kartu gyvenimą kūrę Julie ir Frankas kiekvieną balandžio 19-ąją švęsdavo savo dukrelės Aimee gimtadienį.

Pasirodo, kad judviejų dukrą įsivaikino išties mylinti šeima ir ją pavadino Kathleen Marie Wisler vardu. Tačiau ją globojusi mama mirė, kai Julie dukrai buvo vos 6-eri. Jos įtėvis po kelerių metų taip pat mirė.

REKLAMA
REKLAMA

Savo vaikų susilaukusi Kathleen nusprendė susirasti savo biologinius tėvus. Ji netrukus pati susirado Julie. Naudodamasi internetu ji rado jos pavardę ir sužinojo, kad jos tikroji mama – žinoma aktorė, susituokusi su TV prodiuseriu Franku.

Kathleen ryžosi parašyti laišką tikriesiems savo tėvams ir pakeisti jų gyvenimą visiems laikams. Netrukus dukra su tėvais užmezgė glaudų ryšį, kalbėjosi telefonu ir galiausiai susitiko.

„Niekada neįsivaizdavau, kaip vėl jausiuosi būdama dukra. Ir štai esu aš, kurią brangina du stiprūs ir rūpestingi tėvai. Jie rūpinasi ne tik mano vaikais, bet ir manimi“, - žurnalui „Redbook“ pasakojo Kathleen.

Nepaisant žiauraus Julie tėvų elgesio, kuris ją išskyrė su jos mylimiausiais žmonėmis, po 44-erių metų jie susitiko ir tarsi pasakoje – gyveno ilgai ir laimingai. Tai tapo saldžiausiu kerštu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų