REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Asmenuke išgarsėjusi mergina (nuotr. Instagram)

Vakar kone viso pasaulio žiniasklaidą pasiekė informacija apie stingdančius šalčius Rusijoje. Ten oro temperatūra pasiekė net minus 50 laipsnių Celsijaus.

24

Vakar kone viso pasaulio žiniasklaidą pasiekė informacija apie stingdančius šalčius Rusijoje. Ten oro temperatūra pasiekė net minus 50 laipsnių Celsijaus.

REKLAMA

Su šia informacija naujienų portalus apskriejo ir viena ypatinga, žadą atimanti nuotrauka. Joje matyti asmenukę pasidariusi mergina, kurios blakstienos - akivaizdžiai apšalusios. 

Jakutske gyvenanti Anastasia Gruzdeva išgarsėjo akimirksniu, vos tik į savo „Instagram“ paskyrą įkėlusi asmenukę, kurioje ji pozuoja su apšalusiomis blakstienomis. 

Nuotrauka padaryta pakeliui į darbą

Prie nuotraukos ji rašė: „Taigi, kaip ir viskas aišku. Šiuo metu Jakutske - minus 50 laipsnių. Taip, mes išeiname iš namų, vaikštome gatvėmis, gyvename ir net fotografuojamės. Nuotrauka padaryta einant pakeliui į darbą.

Prieš dvejus metus, kai dariau panašias nuotraukas, net negalvojau, kad jos gali apskrieti visą pasaulį. 

Net neabejoju, kad šiandien visi Jakutsko gyventojai turi tokią ar panašias nuotraukas. Ir ne, aš ne specialiai šaldžiau ar kitais būdais bandžiau sukurti tokį blakstienų efektą. Aš tiesiog 15-20 minučių pabuvau lauke prie -47 laipsnių“, - socialiniame tinkle rašė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Jauna mama ir verslininkė

Vos įkėlusi šią nuotrauką, mergina sulaukė daugiau nei 41 tūkstančio emocijų ir beveik 2000 komentarų. Kas gi ta mergina, gyvenanti Jakutske? 

REKLAMA

Paaiškėjo, kad šiuo metu dėl vienos asmenukės išgarsėjusiai merginai - 24 metai. 25-ąjį gimtadienį Jakutsko gyventoja švęs balandžio 21 dieną. 

Tai stilinga, išvaizdi mergina, namuose auginanti dvimetį sūnelį Dimą. Jauna moteris nevengia pozuoti prieš fotoobjektyvą, mėgsta dėmesį ir komplimentus, demonstruoja prabangų gyvenimą.

Ji ne tik mama, tačiau ir verslininkė. Anastasia yra vestuvinių ir proginių suknelių „Fantazija“ savininkė. 

Ji nesibodi į socialinius tinklus kelti nuotraukų iš drabužių parduotuvių, viešina net asmeniškiausias gyvenimo detales - sūnaus gimtadienio nuotraukas bei užfiksuotas akimirkas su artimiausiais šeimos nariais. 

Netrukus po šios nuotraukos atsiradimo žiniasklaidos priemonėse, merginos „Instagram“ akivaizdžiai pasikeitė - šiuo metu ji turi beveik 21 tūkstantį sekėjų, kuriuos toliau lepina gerokai įšalusio Jakutsko vaizdais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų