REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Kokį mėnesį gimėte? (nuotr. 123rf.com)

Mūsų gimimo mėnuo nulemia mūsų stipriausias savybes ir atskleidžia didžiausius trūkumus. Sužinokite, ką apie jus išduoda būtent jis. 

12

Mūsų gimimo mėnuo nulemia mūsų stipriausias savybes ir atskleidžia didžiausius trūkumus. Sužinokite, ką apie jus išduoda būtent jis. 

REKLAMA

Sausis – Sausio mėnesį gimę žmonės turi labai stiprią darbo etiką ir nedvejodami išreiškia savo nuomonę.

Jie turi stiprų ir užsispyrusį vidinį požiūrį ir ypatingai nemėgsta tų, kurie jiems bando vadovauti. Sausį gimsta tikri lyderiai, kurie išsiskiria savo atkaklumu ir dideliais tikslais.

Pagrindinė jų yda – kitų neišklausymas. Jie geba puikiai mokyti kitus žmones, kurie jų lengvai klausosi.

Vasaris – Šį mėnesį gimę žmonės pasižymi stipriomis kūrybinėmis savybėmis. Jie kur kas labiau mėgaujasi naujais darbais nei kiti.

Vasarį gimsta žmonės, kurie mėgsta intelektualias diskusijas, todėl jiems nepatinka bendrauti su neįdomiais aplinkiniais. Jiems nepatinka gyventi pagal kitų nustatytas taisykles, tačiau kelionės ir nuolatinės treniruotės – tai jų atsipalaidavimo variklis.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario mėnesį gimę žmonės – tikri vienišiai. Juos traukia nuotykiai, naujos galimybės. Tokie žmonės išsiskiria savo lojalumu ir nuoširdumu.

Kovas – Kovo mėnesį gimę žmonės yra taip pat labai kūrybingi ir pasižymi lakia vaizduote. Tačiau jie linkę užsiskleisti savyje ir būti tylūs.

REKLAMA

Savo mintyse jie praleidžia daugelį laiko, todėl neretai linksta į menus, norėdami išreikšti save ir mėgautis vienatve. Tokie žmonės yra malonūs ir švelniai elgiasi su aplinkiniais.

Jie trokšta ramybės, tylios aplinkos ir dažnai pasišalina nuo triukšmo.

Balandis – Ši mėnesį gimę asmenys trokšta dėmesio ir meilės kiekvieną sekundę. Jie nepriima vertingų pasiūlymų, nes viską nori daryti patys.

Tokie žmonės ieško naujų nuotykių ir nuolat stengiasi gauti adrenalino. Pirmiausia jie veikia, o tik po to pagalvoja apie pasekmes.

Kartais jie būna per daug triukšmingi ir nekreipia dėmesio į aplinkinių nuomonę, tačiau jie vadovaujasi savo protu. Išreikšti savo jausmus kitam – jiems menkas sudėtingumas.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužė – Tokie žmonės dažnai būna nepastovūs. Vieno dalyko jie nori šiandien, tačiau nereiškia, kad jo norės ir rytoj.

Jie turi gerą nuomonę apie save ir ypatingai mėgaujasi pokalbiais su įvairiausių sluoksnių žmonėmis. Gimę gegužę turi itin aktyvų socialinį gyvenimą ir nemėgsta daug laiko praleisti vieni.

Gali būti, kad jie virs šiek tiek rutiniškais, tačiau nuolatos ieškos būdų naujai papromogauti.

Birželis – Gimę birželio mėnesį žmonės yra labai jautrūs ir rūpestingi kitų žmonių atžvilgiu. Nesvarbu, kokiomis savybėmis jie pasižymi, aplinkiniai juos visada mylės.

Tokie žmonės turi kūrybinę dvasią ir dažnai pagalvoja apie ateitį ir tai, kur jie gali geriausiai įgyvendinti savo idėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visas gyvenimas vyksta jų vidiniame pasaulyje.

Liepa – Šį mėnesį gimę asmenys yra spontaniški ir ekstravertiški. Jie gyvena nuotykiais ir nori praleisti kuo daugiau gero laiko.

Iš išorės jie atrodo savimi pasitikintys ir linksmi, bet viduje jie turi daugybę tamsių paslapčių ir puikiai geba nuslėpti savo skausmą.

Liepą gimę žmonės turi daug energijos, todėl jie ypatingai mėgsta įvairius žaidimus.

Rugpjūtis – Tai natūraliai gimę lyderiai, kurie nebijo reikšti savo nuomone. Jie gali būti tikri stiprūs vadovai, bet nepaisant visko, jie turi ypatingai didelę širdį.

Taip pat dar viena jų silpnybė – jie apie viską galvoja per daug.

Jeigu jie jaučiasi bent kiek nesaugūs, rugpjūtį gimę žmonės iš karto ima panikuoti. Tačiau jie puikūs karjeristai ir puikiai atlieka savo darbą, į gyvenimą jie žiūri logiškai ir nuosekliai.

REKLAMA

Jie dažnai nemoka išreikšti savo emocijų, todėl neretai kitiems atrodo per daug sudėtingi.

Rugsėjis – šį mėnesį gimę žmonės labai deda daug vilčių į aplinkinius, todėl neretai jais nusivilia.

Aplinkinius stebina jų lengvas užsispyrimas. Jie gimę perfekcionistai, laikantys save aukščiau už kitus. Tačiau jie kupini jausmingumo, kūrybingumo, malonumo ir nuolatos padeda kitiems.

Spalis – gimę spalį trokšta gyvenimo pusiausvyros ir stabilumo. Jiems nepatinka konfrontacija ir kiek įmanoma, bando to išvengti. Tokie žmonės taip pat turi aktyvų socialinį gyvenimą ir myli savo artimuosius.

Aplinkinius jie pritraukia savo žavesiu ir sąmoningumu.

Lapkritis – šį mėnesį gimę žmonės dažnai slepia savo jausmus nuo kitų. Jie nemėgsta aplinkinių, kurie stengiasi kištis į jų gyvenimą. Tokie žmonės neturi per daug didelių baimių, tiesa – ne visada atsižvelgia ir į savo veiksmų pasekmes.

REKLAMA

Jie neleidžia niekam jų stabdyti, todėl jaučia ypatingą aistrą gyvenimui.

Gruodis – šį mėnesį gimę žmonės garsėja savo drąsa ir geranoriškumu. Tačiau neretai jų noras pasididžiuoti nustelbia jų gerąsias savybes.

Jie visada trokšta būti teisingame gyvenimo kelyje, todėl nenori per ilgai užsisėdėti vienoje vietoje.

Tokie žmonės yra drąsūs, linksmi ir laisvos sielos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų