REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Miego pozos

Mėgstate miegoti ant šono? O galbūt labiausiai jums patinka kristi į lovą ir miegoti ant nugaros? Miego metu rankų, galvos ar net kojų pozicija gali išduoti svarbių detalių apie mūsų asmenybę. 

12

Mėgstate miegoti ant šono? O galbūt labiausiai jums patinka kristi į lovą ir miegoti ant nugaros? Miego metu rankų, galvos ar net kojų pozicija gali išduoti svarbių detalių apie mūsų asmenybę. 

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir pasirinkite savo miego poziciją. 

1 poza – Miegama ant šono, sulenkus kelius, o rankas padėjus po galva. Tai populiariausia miego pozicija. Pagal Chriso Idzikowskio atliktą tyrimą, tokia poza miega apie 41 proc. pasaulio gyventojų.

Tokie asmenys dažnai atrodo tvirtos išorės, tačiau jie yra drovūs ir ypatingai jautrūs viduje. Dažnai jie pervertina savo problemas ir nerimauja be reikalo.

2 poza – Miegama ant šono, kojos laikomos tiesiai, o rankos šonuose priglaustos prie kūno. Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad taip miega tvirti ir savyje užsisklendę asmenys, neapsirikite.

REKLAMA
REKLAMA

Tokioje pozicijoje miegoti mėgsta socialūs ir tikri vakarėlių mėgėjai. Jie mėgsta bendrauti su įvairaus tipo žmonėmis, o savo tikslų siekia užtikrintai.

REKLAMA

Jeigu norite kam nors patikėti savo paslaptį – jie puikiai tam tiks.

3 poza – Miegama ant šono, tačiau rankos yra ištiestos į priekį.

Tyrimai rodo, kad žmonės, kurie pasirenka šią miego poziciją, paprastai yra labai atviri ir nuoširdūs. Kaip bebūtų, neretai jie tampa per daug įtartini ir galbūt net šiek tiek ciniški.

Kartais tokie žmonės savo sprendimus priima labai lėtai, tačiau kai tik nusprendžia veikti – tai jie daro turbo greičiu.

4 poza – Miegama kareivio padėtyje ant nugaros, o rankos nuleistos šonuose į apačią.

Tokios asmenybės yra stiprios ir galingos. Tačiau jie mėgsta būti tylūs ir tikrai nėra linkę į didelius vargus. Jie kiekvieną dieną yra labai organizuoti ir labai rimtai žiūri tiek į save, tiek į aplinkinius. Dažnai šio tipo miego poza išduoda tylų knarkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias jų trūkumas – per dideli lūkesčiai sau ir kitiems.

5 poza – Miegama ant nugaros, kojos ištempiamos į skirtingas puses, o rankos – pakeltos virš galvos.

Ši miego pozicija yra rečiausiai paplitusi. Žvaigždės formos pozicija dažniausiai miega ištikimi draugai. Draugystė jiems – didžiausias gyvenimo prioritetas.

Tokie asmenys mėgsta išklausyti kitų problemas ir jiems padėti. Prasminga, bet taip miegodami jie atrodo tarsi norėdami apkabinti artimąjį.

6 poza – Miegama ant pilvo, galva pasukta į šoną, rankos uždėtos ant pagalvės.

Tokie asmenys turi atvirą, subtilią ir žaismingą asmenybę. Daugeliu atveju jie gali pasirodyti per daug atsipalaidavę, bet iš tiesų, jie kaip ir visi nerimauja ir trokšta kontroliuoti.

Jie dažnai mėgaujasi rizika, bet yra labai jautrūs rizikai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų