REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės ir įsitikinimų (ideologinių, moralinių): galite išprovokuoti konfliktą. Nepatartina ką nors mokyti. Blogas laikas kelionėms, ypač komandiruotėms, ir įvairiems kontaktams su užsieniečiais.

Tauras

Savo darbus atlikite itin kruopščiai ir niekam jų nepatikėkite: dėl padarytų klaidų galite patirti nemenkų nuostolių ir netekti darbo vietos.

Dvyniai

Galite nukentėti, patirti nuostolių per partnerius. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus, pasistenkite nereaguoti į provokacijas. Jei kiltų nepasitenkinimas santuoka, mylimu žmogumi, neskubėkite aiškintis santykių.

Vėžys

Venkite staigių staigių sprendimų, ypač jei teks mokėti pinigus, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nebūkite agresyvūs su mylimu žmogumi, kita vertus, nesitikėkite, kad ir į jūsų malonų dėmesį ar dovaną bus reaguota adekvačiai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nesitikėkite nei šiandien, nei rytoj iš ko nors sulaukti pagalbos (jums padės nebent tuomet, kai patys rasite išeitį). Labiausiai tikėtina, kad patiems teks draugui pagelbėti, finansiškai paremti. Būkite taupesni.

REKLAMA

Mergelė

Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams: tuščiai laiką sugaišite ar net susipyksite. Būkite itin atidūs su asmeniniais daiktais, dokumentais, kai kas svarbaus ir reikalingo gali pasimesti.

Svarstyklės

Reikalai strigs. Nieko baisaus, jūs dar turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip reikia. Gresia nelabai malonūs pokalbiai dėl jūsų darbo, šeimos reikalų, su skolininkais.

Skorpionas

Stigs atsargumo, pervertinsite savo galimybes. Negeras laikas mėginti laimę širdies reikaluose: nebus sėkmingi mėginimai kam nors paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasistenkite nesuirzti dėl galimų nesklandumų darbe, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio. Būkite atsargesni dirbdami su pinigais ir dokumentais.

Ožiaragis

Paisykite partnerių nuomonės, ypač dėl finansinių dalykų. Geriau visai nepriimti sprendimų dėl finansinių ir meilės reikalų: jie gali tapti nuostolių ar nusivylimo priežastimi.

Vandenis

Sudėtinga, nervinga diena, ypač po pietų. Vargu ar aplinkiniai bus teisingi jūsų atžvilgiu. Vis dėlto pagalbininkų ieškoti neverta, viską atlikite patys. Gauta informacija apie pinigus, pelną tikriausiai bus apgaulinga, nepasitvirtins.

Žuvys

Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei tikitės. Nusileiskite žmogui, kurį mylite. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų