REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
83
Emily Skye su dukra (nuotr. Instagram)

Žinoma fitneso asmenybė Emily Skye savo dukrelę Mią pagimdė tik prieš 23 dienas. Dirbdamos tokį darbą, daugelis moterų jau dalintųsi savo plokščių ir dailiai ištreniruotų pilvukų nuotraukomis.

83

Žinoma fitneso asmenybė Emily Skye savo dukrelę Mią pagimdė tik prieš 23 dienas. Dirbdamos tokį darbą, daugelis moterų jau dalintųsi savo plokščių ir dailiai ištreniruotų pilvukų nuotraukomis.

REKLAMA

Australijoje gyvenanti 33-ejų metų Emily į pogimdyvinį kūną nusprendė pažvelgti kiek kitaip. Dėl to, jog visiems 2,2 mln. savo „Instagram“ tinklo sekėjų ji parodė, kaip atrodo iš tiesų, Emily sulaukė didelių pagyrų.

„Praėjo 23 dienos po gimdymo ir aš dėviu savo partnerio šortus, kadangi į savuosius netelpu“, - rašė ji. „Po dukrelės gimimo ištirpo 14 kg, nors nėštumo metu priaugau maždaug 21 kg. Tai tik dar kartą įrodo, kiek daug skysčių buvo susikaupę mano organizme.“

Emily pridūrė, kad jos pilvukas dar nėra visiškai sutvirtėjęs ir primena minkštą tešlą, tačiau po truputį grįžtama prie įprastinės išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano pilvo presas niekur nedingo, o tai be galo džiugina. Po gimdymo juos skyrė maždaug 3 pirštų storio tarpas. Be to, apatinei pilvo daliai ir visam kūnui skirti pratimai tikrai veikia“, - tęsė ji.

REKLAMA

Garsi trenerė atskleidė, jog namuose ji atlieka labai lengvus fizinius pratimus, be to, tai, jog gali užsiimti bet kokia aktyvia veikla, suteikia jai pasitenkinimą. Į sporto salę Emily grįžti planuoja tik po savaitės ar pusantros.

„Kad susigrąžinčiau įprastą formą ir stiprybę, reikės labai sunkiai dirbti, bet jei pasistengsiu ir tam nusiteiksiu, tikrai pasieksiu tai, ką noriu“, - rašė ji.

Po to, kai Emily savo žinute pasidalino socialiniame tinkle, kitos motinos suskubo ją girti už atvirumą ir tai, jog neskuba susigrąžinti įprastos figūros.

„Man patinka, jog atskleidei tiesą apie nėštumą. Papasakojai apie gerus, sunkius ir tokius dalykus, apie kuriuos daugelis nė nedrįsta prabilti“, - rašė viena moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – itin nuostabus procesas, o pokyčiai, kuriuos patiria mūsų kūnai, kad galėtų atlikti patį nuostabiausią veiksmą – užauginti žmogų – yra nepakartojami“, - teigė kita.

„Nei viena garsi moteris nedrįsta parodyti šalutinių gimdymo efektų. Niekada nemačiau, jog kas nors taip grakščiai ir atvirai pasiūlytų pažiūrėti į tai, kas laukia nėščių moterų“, - pridūrė kita internautė.

Šis Emily įrašas sulaukė daugiau nei 100 tūkst. komentarų iš gero jai linkinčių gerbėjų ir sekėjų.

Emily ir anksčiau nebijojo parodyti savęs ir papasakoti apie nėštumo metu užklupusius sunkumus ir džiaugsmus bei tai, kaip šis tikram gamtos stebuklui prilygstantis procesas pakeitė jos kūną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tiek daug žmonių man sakė, jog po gimdymo mano kūnas iškart grįš į įprastą formą, kaip tai nutinka daugeliui sportiškų moterų. Tačiau tai man tikrai negaliojo. Po Mia gimimo praėjo tik 5-6 dienos, o aš vis dar atrodau lyg būčiau 6 ar daugiau mėnesių nėščia“, - iškart po gimdymo rašė ji.

Besilaukdama savo dukrelės Emily priaugo 21 kg, tačiau jai šiuo metu svarbiausia tinkamai pasirūpinti savo mažyle, o ne tirpdyti svorį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų