REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Prabangūs D. Wingham kepiniai (nuotr. Instagram)

Ar Jums kada nors teko atsikąsti prabangios rankinės, aukštakulnio ar savo mylimo dievuko atvaizdo? Jungtinėje Karalystėje gyvenanti dizainerė Debbie Wingham tokį Jūsų norą gali išpildyti labai lengvai.

30

Ar Jums kada nors teko atsikąsti prabangios rankinės, aukštakulnio ar savo mylimo dievuko atvaizdo? Jungtinėje Karalystėje gyvenanti dizainerė Debbie Wingham tokį Jūsų norą gali išpildyti labai lengvai.

REKLAMA

36-erių trijų vaikų motina D. Wingham tapo žinoma sukūrusi pačią brangiausią pasaulyje suknelę ir batelius – virš 4 milijonų eurų kainavęs derinys žiniasklaidos buvo aptarinėjamas ilgą laiką. Vis dėlto moteris ryžosi ir kitam iššūkiui – iškepti patį brangiausią pasaulyje tortą, puoštą deimantais. Deja, bet paragauti šio šedevro galėjo ne visi, mat jis kainavo per 75 milijonus eurų.

 

Penktadalį kepinių moteris ruošia krikštynoms ir gimtadieniams – pagrindiniai D. Wingham užsakovai yra jauni tėvai. Bėgant metams jie vis skiria kuo toliau, tuo daugiau savo laiko ir pinigų mažylių šventėms. Organizuojamos ne tik kelių dienų šventės su specialia programa, pasirodymais ir fejerverkais, bet taip pat daug dėmesio skiriama ir pagrindiniam šventės akcentui – tortui.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent Jungtinėje Karalystėje rodomame seriale „Vaikai milijardieriai: 24 karatų vaikai“ D. Wingham ir buvo pakviesta atlikti specialią užduotį: Kambrijos mieste esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje buvo organizuojamas vienos turtingos mergaitės ketvirtasis gimtadienis, tad moteris turėjo iškepti įspūdingą gimtadienio tortą.

REKLAMA

Per kelias valandas kruopštaus darbo dizainerė D. Wingham sugebėjo sukurti tikrą šedevrą – besisukantis ir saldainių šalį primenantis tortas buvo aukštesnis už pačią jubiliatę. „Kiekvienąkart ruošiant judantį tortą jaudinuosi – o jei nesuveiks?“, – dailymail.co.uk pasakojo moteris.

Visame pasaulyje garsiais moters kepiniais pasilepinti norėjo tokie garsūs užsienio atlikėjai, kaip reperis Drake bei merginų numylėtinis – popso scenos dievaitis – Justinas Bieberis.

Vienas įdomiausių moters užsakymų buvo krikštynoms: „Tėvų prašymu turėjau sukurti muzikinės dėžutės pavidalo tortą, kuris ne tik grotų ir suktųsi, tačiau atidarius jo vidų ten būtų mergaitei skirta dovana – deimantų apyrankė“, – prisiminimais dalijosi D. Wingham. Kokybiškiems kepiniams moteris negaili nė cento – neseniai ji stiklainėlį pačios brangiausios pasaulyje druskos nusipirko už 220 eurų: „Dabar mano klientai gali girtis, kad valgo patį brangiausią sūdytos karamelės skonio tortą“, – pasakojo kepėja.

Kelis tūkstančius eurų kainuojančius tortus galite išvysti tv3.lt galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų