REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 19–21 dienomis „Lietuvos ryto“ jaunimo komanda dalyvaus tradiciniame Eurolygos atrankos turnyre Kaune.

Sausio 19–21 dienomis „Lietuvos ryto“ jaunimo komanda dalyvaus tradiciniame Eurolygos atrankos turnyre Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arvydo Gronskio treniruojama ekipa žais B grupėje ir susitiks su perspektyviausiais Paryžiaus, Stambulo ir Maskvos krepšininkais.

REKLAMA

A grupėje jėgas išmėgins Kauno „Žalgirio“, Maskvos srities „Chimki“, Rygos VEF ir Romos „Stellazzurra“ jaunieji talentai.

Į turnyro finalą pateks grupių nugalėtojai.

„Pasiruošimas turnyrui vyksta pagal planą. Derinius šlifuojame porą mėnesių, nemažai ekipos krepšininkų pažįsta vienas kitą, nes kartu yra žaidę NKL ar RKL pirmenybėse. Mūsų tikslas – kovoti su visomis komandomis ir pabandyti prasimušti į turnyro finalą“, – kalbėjo A. Gronskis.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 19 dieną vilniečiai susitiks su „Paris“ klubu, sausio 20 dieną – su „Fenerbahce“ ir CSKA ekipomis.

Besiruošdami turnyrui, sausio 15 dieną vilniečiai Prienuose sužais draugiškas rungtynes su „Vytauto“ ekipa, kuriai atstovauja garsieji broliai Ballai.

Paaiškėjo 11 žaidėjų, kurie turnyre „Žalgirio“ arenoje gins sostinės klubo garbę.

Tai – Domantas Vilys, Mykolas Astrauskas, Deividas Sirvydis, Simas Jarumbauskas, Pijus Rimkus, Augustas Marčiulionis, Gediminas Mokšeckas, Marekas Blaževičius, Jonas Paukštė, Ąžuolas Tubelis ir Tomas Pačėsas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl paskutinio krepšininko bus apsispręsta šią savaitę.

Turnyre triumfavusiai komandai atiteks kelialapis į finalinį etapą Belgrade, kuris bus surengtas gegužės 17–20 dieną vyksiančio Eurolygos finalo ketverto metu. Serbijos sostinėje varžysis keturios atrankos etapus laimėjusios ekipos.

Vilniaus klubo jaunimo komanda Eurolygos turnyre debiutavo 2007–2008 m. sezone, o 2012 metais Dariaus Maskoliūno auklėtiniai nugalėjo visus varžovus ir tapo čempionais.

Per pastaruosius 10 sezonų „Lietuvos ryto“ ekipos jaunieji talentai penkis kartus užtikrintai pasirodė atrankos etapuose bei prasimušė į pagrindinį turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų