REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Astrologai: vienam Zodiako ženklui – ypatinga sėkmė (nuotr. 123rf.com)
47

Dienos horoskopas:

REKLAMA

Avinas

Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje: tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus.

Tauras

Būtina patylėti, išlaukti, nepainiokite to su pasitikėjimo savimi stygiumi. Nebūkite patiklūs bendraudami su aplinkiniais, nepasikliaukite pirmuoju įspūdžiu: kai reikia, blogiui nesunku prisidengti malonia kauke. Venkite konfliktuoti su vadovybe bei artimaisiais.

Dvyniai

Laikykitės tik savo nuostatų, mat aplinkiniai gali išmušti iš vėžių. Ypač finansiniuose reikaluose turėkite savo nuomonę ir venkite įsipareigojimų, pažadų.

Vėžys

Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti. Šiandien ar artimiausiomis dienomis gali atsinaujinti senos problemos, susijusios su sutuoktiniu. Šiandien gali ištikti nelaimė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Negeras laikas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namie. Keblokas metas romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai.

REKLAMA

Mergelė

Neturėtumėte dėti daug vilčių į gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis, tai gali būti spąstai.

Svarstyklės

Verta pasikliauti vien savo triūsu, nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti: stenkitės išlikti savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius ir darbus, neapsiimkite, kadangi užsimegs žalingi santykiai.

Skorpionas

Iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais, TAD būkite lankstesni. neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų: galite pasiduoti toms kalboms.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien jums puiki diena. Nors per šventes buvote užimti, tačiau nuo savaitės vidurio jums - tikras sėkmės periodas. Jūs būsite tiesiog nenugalimas - aplinkinių dėmesys garantuotas.

Ožiaragis

Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir pasistenkite susimąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas ką nors nauja pradėti.

Vandenis

Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus: kad ir ką manys jūsų vadovai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su jokiomis naujovėmis nesutikite. Negeras laikas atsakingiems karjeros sprendimams, atidėkite juos.

Žuvys

Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti: pirma svarbu surinkti kuo daugiau informacijos ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų