REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovus prie ekranų pakviečia muzikinis projektas „X Faktorius“. Vis dėlto jie mato ne viską – ilgos repeticijų valandos, nuovargis ir stresas dažnam dalyviui tampa neatsiejama gyvenimo dalimi.

Kiekvieną sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovus prie ekranų pakviečia muzikinis projektas „X Faktorius“. Vis dėlto jie mato ne viską – ilgos repeticijų valandos, nuovargis ir stresas dažnam dalyviui tampa neatsiejama gyvenimo dalimi.

REKLAMA

Mažiausiai žiūrovų balsų sekmadienį surinko Lukrecijos ir Vakario duetas – jiems teko palikti projektą. Vis dėlto žiūrovų balsų taip pat pritrūko ir dviems merginoms – Andriaus Mamontovo komandos narei Indrei Grikšelytei ir Sauliaus Prūsaičio auklėtinei Augustei Žičkutei.

 

Į žūtbūtinę kovą dėl išlikimo stojusios dvi dailiosios lyties atstovės surėmė savo stipriausius ginklus – balsus. Tik pasirodžiusios merginos sulaukė teisėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu užtarimo. Ji teigė, kad žiūrovai turėtų balsuoti už tuos, kurie yra tikrai verti būti projekte. Vis dėlto teisėjų verdiktu vertesnė projekte likti buvo Augustė, tad atsisveikinti su projektu teko A. Mamontovo auklėtinei Indrei.

Iškritimo kovoje pasirodžiusi Augustė – ne naujokė scenoje. Prieš užpildant projekto dalyvės anketą, ji dainuodavo su grupe, buvo kelių dainininkų pritariančioji vokalistė. Didžiausias Augustės noras buvo būti pastebėtai, sulaukti prodiuserio pasiūlymo tapti Lietuvos muzikos žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA

„Ketverius metus kiekvieną sekmadienį žiūrėdavau „X Faktorių“. Galvodavau, kokia nesąmonė, kaip prastai vienas ar kitas dalyvis dainuoja. Tačiau kodėl aš esu savo namų virtuvėje, o dalyvis scenoje – ten, kur jį mato visa Lietuva? Tuo metu mano gyvenime buvo sunkus periodas, vargino darbas... Norėdama iššūkių, naujų potyrių, užpildžiau anketą. Ir tada viskas pasikeitė“, – tv3.lt pasakojo mergina.

REKLAMA

Tą vakarą pirmuoju numeriu pasirodžiusi mergina atliko visiems gerai žinomą Whitney Houston dainą „I Will Always Love You“ iš kino filmo „Asmens sargybinis“: „Turėjau nuojautą, kad pasirodysiu pirmuoju numeriu, tačiau to labai nenorėjau... Žiūrovai tuomet pamiršta tavo pasirodymą, neįsimena, kartais net nespėja jo išvysti... Tačiau nutiko, kaip nutiko“, – sakė dainininkė.

Jausmingą dainą atlikusi mergina tikino, kad praėjusią savaitę turėjo daug apmąstymų. Daugelio favorite laikoma mergina buvo viena iš trijų dalyvių, surinkusių mažiausiai balsų: „Kodėl taip įvyko yra daug teorijų. Jau iš anksto nujaučiau, kad taip bus, tad buvau pasiruošusi kovai. Man pasisekė, kad aš turėjau šansą kovoti ir tą kovą laimėti, nes dainuoti yra mano svajonė“, – prisiminimais dalijosi A. Žičkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę dvi dainas žiūrovams paruošusi atlikėja sakė, kad praėjusi savaitė privertė apmąstyti daugelį dalykų: „Turėjau daug streso, visgi pasirodymai bus du, atliksiu dvi dainos, tad teko įdėti dvigubai daugiau pastangų. Savo dainų pasirinkimu esu labai patenkinta, nes jos transliuoja skirtingas žinutes: viena lyriška ir jausminga, kita – jos priešingybė“, – teigė Augustė.

Penktajame „X Faktoriaus“ finale su kitais šešiais dalyviais pasirodanti mergina tikina, kad konkurso nugalėtojas turi būti ne tik labai talentingas ir charizmatiškas, bet taip pat ir pasiruošęs daug dirbti. Pati Augustė save laiko perfekcioniste. „Ne tik scenoje esu tokia. Būna, nusiperku patį gražiausią megztinį, kitą dieną nueinu į parduotuvę ir pamatau dar gražesnį, kurio neturiu“, – šmaikštavo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų