REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Haley Smith (nuotr. Instagram)

Vestuvės – viena svarbiausių švenčių gyvenime, tad nenuostabu, kad kiekviena nuotaką tą dieną nori atrodyti įspūdingai.

24

Vestuvės – viena svarbiausių švenčių gyvenime, tad nenuostabu, kad kiekviena nuotaką tą dieną nori atrodyti įspūdingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amerikietė Haley Smith dieną, kai susižadėjo su savo vyru Matt Smith, svėrė 125 kilogramus. Po kurio laiko išvydusi save nuotraukose, mergina nusprendė keisti savo gyvenimą – besaikį užkandžiavimą pakeisti reguliaria, sveika mityba, o serialų žiūrėjimą – sportu.

REKLAMA

 

„Pamačiusi save nuotraukose pradėjau verkti... Nemaniau, kad atrodau taip blogai“,– dailymail.co.uk sakė 24-erių mergina.

Haley ne tik negalėjo žiūrėti į save veidrodyje, bet taip pat ir turėjo sveikatos problemų: „Visąlaik prakaitavau, negalėjau eiti tolimų distancijų, apie aktyvesnius užsiėmimus net nekalbu. Man amžiais skaudėdavo galvą, negalėjau užmigti, mano spaudimas buvo labai aukštas, širdį permušinėjo...“, – guodėsi H. Smith.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to, ką merginai teko išgyventi, ji pasižadėjo per savo vestuves atrodyti įspūdingai – penkis kartus per savaitę sportavusi mergina dalyvavo ne tik daug kalorijų deginančiose treniruotėse, bet taip pat ir dirbo su svarmenimis. Neprireikė net metų, o mergina numetė 49 kilogramus – ją visąlaik skatino jos vaikinas.

Vis dėlto ne dėl jo Haley nusprendė keistis: „Jis man pasipiršo tuomet, kai svėriau daugiausiai savo gyvenime. Jis mane mylėjo ir myli tokią, kokia esu“, – skelbė mergina.

Anksčiau jokio fizinio krūvio negalėjusi turėti mergina pasikeitė kardinaliai – pradėjo bėgioti, važinėti dviračiu, kopti į kalnus. Pasak jos, kelias į sveiką gyvenseną prasideda tada, kai supranti pats, kad tam atėjo metas. „Aplinkinių kalbos manęs niekuomet nemotyvavo, man reikėjo laiko, kad suprasčiau, ko noriu ir kad pasiekčiau geriausių rezultatų“, – džiaugėsi nuotaka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų