REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: šiems Zodiako ženklams reikėtų susirūpinti

Sausio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai šiandieną teks bendrauti su žmonėmis, atvykusiais iš toli, arba aplinkiniams pasakoti savo kelionių įspūdžius, ateities planus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Palanku prisiimti įsipareigojimus. Jeigu būsite darbštūs, aktyvūs, vakare pajusite pasitenkinimą dėl nuveiktų darbų, draugiškų kontaktų.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena bus nuotaikinga, jei susitiksite su draugais, nevengsite įdomių pažinčių. Pabendravę su aplinkiniais, galite priartėti prie kai kurių savo problemų išsprendimo.

Vėžys

Suintriguoti gali atsiskleidę slapti motyvai to žmogaus, kuris jus domina. Galbūt išryškės tai, kas nedavė ramybės. Galimas meninis įkvėpimas, sustiprėjusi intuicija.

Liūtas

Labiau trauks išlaidauti, o mintys suksis apie pramogas. Nusimato malonus pasiruošimo bruzdesys, jeigu esate pakviesti į renginį, svečius arba jų laukiate patys. Jeigu kažkam norite padaryti ypatingą įspūdį, jums išties pavyks.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikėtinas svarbus susitikimas ar pažintis, kuri išplės jūsų galimybes. Šiandien ypač stenkitės išsaugoti finansinę pusiausvyrą.

Svarstyklės

Gali pasirodyti, kad turite įtakingų pagalbininkų. Galbūt gausite svarbią žinią ar pakvietimą.

Skorpionas

Vargu ar ši diena bus tokia kasdieniška, kaip tikėjotės. Stengsitės ištrūkti į kažkokį pasimatymą ar renginį. Visais įmanomais būdais sieksite būti mylimi, populiarūs.

Šaulys

Jus turėtų lydėti puiki nuotaika ir asmeninis žavesys. Bus progų užmegzti ir atnaujinti pažintis, simpatijas. Galite pajusti savo talento ar žinių įvertinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Iš toli galite gauti žinią. Gerų vilčių suteiks nepažįstamo dėmesys. Jeigu turite svarbių darbų, vizitų, verta paskubėti, nes atidėti nenaudinga. Bus galimybių susitarti dėl aktualių dalykų.

Vandenis

Tikriausiai susitiksite su jus seniai dominančiu asmeniu. Gali nustebinti išryškėję kitų žmonių motyvai ir tikslai.

Žuvys

Dėl grožio, komforto būsite linkę palengvinti piniginę. Galbūt kažkas kurstys slaptas aistras, skatins ambicijas. Regis, imsite rimtai galvoti apie asmeninio įvaizdžio keitimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų