REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį po poilsio dienos tęsėsi Dakaro ralis - septintajame etape startavo keturi lietuvių ekipažai. Automobilių klasėje visi jie finišavo tarp dvidešimties geriausių.

REKLAMA
REKLAMA

Sportininkai šeštadienį iš viso turėjo įveikti 726 kilometrus, iš kurių greičio ruožą sudarė 425 km. Lenktyninkai keliavo iš La Paso į Ūjunį ir visą laiką išbuvo Bolivijos aukštumose.

REKLAMA

Automobilių klasėje etapą laimėjo Carlas Sainzas - 4 val. 49 min. 6 sek. Antras - Ginielis de Villiersas. Nuo lyderio jis atsiliko 12 min. ir 5 sek. Trečias finišą pasiekė Nasseras Al-Attiyahas.

Preliminariai aukščiausią vietą užėmė Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas. Startavę 18-oje pozicijoje finišą jie pasiekė dvylikti. Nuo laimėtojo lietuviai atsiliko 1 val. 7 min. ir 31 sek.

Benediktas Vanagas ir Sebastianas Rozwadowskis į trasą pajudėjo keturiolikti, o finišavo penkiolikti. Nup C.Sainzo jų ekipažą skyrė 1 val. 19 min. 45 sek.

REKLAMA
REKLAMA

Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis pajudėjo vėliausiai - iš 30-osios vietos, bet sugebėjo pakilti iki 16-osios vietos. Jie atsiliko 1 val. 25 min. ir 46 sek. 

Kol kas rezultatai preliminarūs ir gali keistis.

Motociklų klasėje Balys Bardauskas vėlų šeštadienio vakarą dar nebuvo pasiekęs finišo.

Savaitgalis Dakaro varžybose ypatingas - šiandienos ir sekmadienio etapai vadinami maratoniniais, todėl tarp jų ekipažai negalės naudotis mechanikų pagalba. Jeigu kažkas suges - lenktynininkai turės patys naktį šalinti gedimus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų