REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Monika Juškevičiūtė (nuotr. tv3.lt)

Sekmadienį prie TV ekranų pakvies penktasis tiesiogiai transliuojamas „X Faktoriaus“ finalas. Jo metu TV3 žiūrovams pasirodys septyni projekto dalyviai. Šou metu nuskambės keturiolika dainų – kiekvienas dalyvis atliks po du kūrinius.

56

Sekmadienį prie TV ekranų pakvies penktasis tiesiogiai transliuojamas „X Faktoriaus“ finalas. Jo metu TV3 žiūrovams pasirodys septyni projekto dalyviai. Šou metu nuskambės keturiolika dainų – kiekvienas dalyvis atliks po du kūrinius.

REKLAMA

Po vieną dainą projekto dalyviams išrinko TV3 žiūrovai. Visą savaitę jie galėjo siūlyti įvairius dainų variantus. Projekto dalyviai kartu su savo mokytojais išsirinko labiausiai patikusį variantą.

Kita daina bus lietuviškos muzikos kūrinys. Sauliaus Prūsaičio mokinė Monika Juškevičiūtė atliks grupės „Pelenai“ jausmingą dainą „Lopšinė“ ir Sinead O’Connor hitą „Nothing compares to you“. Monika neslepia, kad kiekvieną sekmadienį itin dėkinga jaučiasi savo mokytojui, kuris padeda pasiruošti ne tik vokaliai, bet ir psichologiškai.

„Saulius atrakina visus užraktus. Kiekvieną kartą aš nustembu, koks šaunus jis yra. Iš šono Saulius atrodo pajuokauti mėgstantis žmogus, tačiau, kai ateina laikas dirbti, jis būna visai kitoks. Jis priverčia įsimylėti tas dainas, kurios iš pradžių net nelabai patiko“, – pasakoja Monika.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidžia, kad ruoštis pasirodymams jai padeda ne tik repeticijos su savo mokytoju, bet ir... atrasta ramybė. Būtent tai „X Faktoriaus“ dalyvė surado persikėlusi gyventi arčiau gamtos, į Baltąją Vokę.

REKLAMA

„Niekada nebuvau labai didelė gamtos mylėtoja. Pamenu, vaikystėje man buvimas miške siedavosi su darbu - grybų, uogų rinkimu. Viskas pasikeitė, kai sutikau savo būsimą vyrą. Jis man parodė, kad miške nebūtinai reikia kažką daryti. Galima tiesiog būti, pasivaikščioti, o jei nenori – nevaikščioti. Su mišku taip jau yra, kai išmoksti jame tinkamai būti, jis pradeda atverti savo paslaptis. Miškas man tapo dar artimesnis, kai atsirado vaikai“, – pasakoja „X Faktoriaus“ dalyvė.

Nuosavo būsto ieškojusi šeima norėjo, kad banko paskola neslėgtų jų pečių ir liktų pinigų kelionėms. Dėl šios priežasties Monika kartu su vyru dairėsi būsto, esančio toliau už Vilniaus. Gamta ir ramybė buvo pagrindiniai kriterijai, kuriais remdamiesi šeima ieškojo naujų namų. Tai, ko ieško, rado už 30 kilometrų nuo Vilniaus. TV3 projekto dalyvė juokiasi, kad kelias į sostinę niekada neprailgsta. Pro langą gali stebėti besikeičiančius medžius, grožėtis gamta.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių buvo streso, jaudinomės ir dėl to, kas bus mūsų kaimynai, tačiau dabar su visais puikiai sutariame. Mes gyvename Baltosios Vokės daugiabučio bute. Jo interjeru pasirūpino mano vyras – ištapė sienas. Mums pavyko savo išsvajotąjį senamiestį atsinešti į Baltąją Vokę. Tiesa, išėjus iš namo, vėl atsiduri kaime“, – šypsosi Monika.

Du vaikus – trejų Upę ir pusantrų metų Praną – auginanti šou dalyvė pasakoja, kad su jais stengiasi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Tiek Monika, tiek jos vyras jau daug metų yra vegetarai. Tiesa, abu vaikai žino mėsos skonį. Mėsa juos dažniausiai maitina seneliai. Monika įsitikinusi – svarbiausia yra subalansuota mityba, vaikams stengiantis nieko nedrausti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Monikos vaikai nelanko darželio, moteris pati užsiima jų ugdymu. Moteris stengiasi su vaikais bendrauti kaip su asmenybėmis, kurios yra nepavaldžios nusistovėjusioms taisyklėms.

„Esu girdėjusi, kad kol yra galimybė, geriausia yra neleisti vaikų į darželį. Kadangi aš esu mokytoja, mes prisigalvojame įvairiausių edukacinių žaidimų.Niekada neguldau ir nekeliu vaikų vienu metu. Jei Upė nenori miegoti pietų miego, tikrai neversiu to daryti. Toks dalykas labai pasiteisina – vaikai tampa savarankiškesni. Stengiamės per daug nesikišti į vaikų gyvenimus. Jie turi savo pasaulį, stengiamės kaip įmanoma jiems padėti, o kartais tai reiškia nepadėti. Aš stengiuosi su vaikais praleisti kiek įmanoma daugiau laiko, maitinti savo pienu, duoti kuo mažiau vaistų. Svarbiausias dalykas mūsų šeimoje – kalbėtis vienas su kitu. Tą mes darome ir su savo vaikais“, – pasakoja Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų