REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną savaitę Naglis Šulija paruošė išsamų horoskopą kiekvienam zodiako ženklui.

Kaip ir kiekvieną savaitę Naglis Šulija paruošė išsamų horoskopą kiekvienam zodiako ženklui.

REKLAMA

Avinas. Atrodo, kad darbe darbo nestigs. Guviai tvarkysitės su visomis užduotimis, tačiau verta atsiminti, kad savaitės vidurys yra palanki data užbaigti svarbius darbus, o naujus darbus geriau pradėti iš karto po to. Kitose srityse naujovių nebus daug. Savaitės pabaigoje daug džiaugsmo suteiks artimi draugai.

Jautis. Darbe ar profesijos srityje kiek uoliau padirbėti reikės nebent savaitės viduryje, bet ir tuomet nepervargsite. Kovojantys dėl teisybės, turėtų susidurti su priešais. Tiesa, laukia palankus metas kelionėms.

Dvyniai. Gali būti, kad nieko ypatingo nevyks. Darbe vyraus įprasta ramuma, namuose – jau pažįstamos aplinkybės. Nuo savaitės vidurio prasideda labai palankus metas smagiai pažintinei kelionei. Svarbiausia atsiminti viena – neskubėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Viskas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito galbūt artimo asmens nuomonės, veiklos ar būsenos. Geroji žinia ta, kad šis laikas eina į pabaigą. Kitą savaitę laisvės bus gerokai daugiau. Ramaus poilsio norėsis savaitgalį.

REKLAMA

Liūtas. Atrodo, kad šią savaitę teks klampoti po visokius darbus, įsipareigojimus ir darbus, tačiau šis laikas eina į pabaigą. Netrukus ši priverstinė baudžiava pasibaigs. Kol kas palankus metas domėtis sveikatos reikalais. Galimos smagios pažintys.

Mergelė. Kol kas permainų nelabai daug. Reikšmingų dalykų tikimybė – nėra didelė. Buityje viskas liks savo vietose. Asmeninis gyvenimas yra aiškus. Smagaus pasibuvimo su artimaisiais ir šeima gali atnešti savaitės pabaiga.

Svarstyklės. Tikriausiai nestigs visokių darbų. Ką gi, akivaizdu, kad tvarkos čia netrūks. Nuo savaitės vidurio gyvenimas atsisuks ir gražiąja savo puse. Daugės progų ne tik pasilinksminti, bet taip pat ir padaryti kažką gražaus esantiems šalia.

Skorpionas. Vis dar būsite labai drąsūs, veiklūs ir sportiški, tačiau nuojauta gali sakyti, kad tokia būsena yra nebeilgam. Dėl to verta ją išnaudoti pilnai. Palankus metas tiems, kurie mokosi, moko ar kurių veikla susijusi su kokio nors pobūdžio informacija. Nuo savaitės vidurio vis daugiau grožio bus namie.

Šaulys. Svarbia tema gali tapti pinigai. Atrodo, kad paskolos šiomis dienomis ir šioje srityje tikrai atneš naudos. Tik verta prisiminti, kad savaitės vidurys kur kas palankesnis metas kažką fiksuoti ir prisiminti, o pradėti palankiau jau po to. Taip pat ši savaitė atneš daug mielo ir malonaus bendravimo su šauniais žmonėmis.

Ožiaragis. Būsite labai veiklūs, greitai ir operatyviai tvarkysite visus reikalus. Siekiantiems didesnių pajamų, aplinkybės bus palankesnės antroje savaitės pusėje.

Vandenis. Viskas prasidės savaitės viduryje, kai staiga kibsite į visus senus ir naujus darbus. Tuo metu ir asmeninis žavesys atbus. Norės dėmesio bei pripažinimo. Būsite dar veiklesni savaitės pabaigoje.

Žuvys. Gali būti, kad visi pasaulio vargai jus mažai palies. Netrukus prasidės didelio veiklumo laikotarpis. Laisvalaikį paįvairinti jums padės artimieji ir draugai. Panašu, kad jūsų laukė sėkmės laikas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų