REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Mėnesius uždaryta ir vaikino prievartauta auka ištrūko per stebuklą (nuotr. facebook.com)

22-ejų metų mergina, gyvenanti Teksase, pasidalino šiurpia istorija ir kraupiomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotas jos įvairius sužalojimus patyręs kūnas.

13

22-ejų metų mergina, gyvenanti Teksase, pasidalino šiurpia istorija ir kraupiomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotas jos įvairius sužalojimus patyręs kūnas.

REKLAMA

Kaila Kutzik, kuri šiuo metu yra saugioje vietoje, dar prieš keletą savaičių patyrė baisiausias savo gyvenimo akimirkas. Jos 30-metis vaikinas, vardu Bishoy Elkhaliny, ją laikė nelaisvėje, mušė ir užsiėminėjo seksu prieš jos valią.

Mėnesius širdies draugo smurtą patyrusi mergina pasakoja, kad tai, kas nutiko per paskutines 2017-ųjų metų dienas, su niekuo neįmanoma palyginti.

Paskutines dvi dienas Kaila buvo laikoma uždaryta namuose, mušama ir prievartaujama. Jai buvo atimtas mobilusis telefonas ir prieiga prie interneto. Gruodžio 30-ąją dieną, pasak merginos, ji buvo „beveik primušta iki mirties“.

Kaila neprisimena, kas šitaip įsiutino jos draugą, tačiau smurto ataka prasidėjo apie 1 valandą nakties. „Jis mušė mane dar stipriau, nei prieš tai“, - atviravo auka.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis daužė man veidą, sutrupino dantis ir paliko mėlynėmis nusėtą visą mano kūną. Aš maldavau jį leisti man vykti į ligoninę, tačiau jis atsisakė. Jis teigė, kad aš nusipelniau atrodyti deformuota visą savo gyvenimą“, - kalbėjo mergina.

REKLAMA

Sąmonės netekusi Kaila atsibudo dar didesniame šoke – jos vaikinas ją prievartavo. Netrukus po to smurtautojas pasirūpino, kad jo auka nepabėgtų ir grandinėmis prirakino ją prie lovos.

K. Kutzik ir B. Elkhaliny draugavo apie tris mėnesius. Mergina pasakoja, kad visą šį laiką jos vaikinas buvo agresyvus, žemindavo ją net socialiniuose tinkluose. Tokiu būdu, anot jos, Bishoy norėdavo pasipuikuoti prieš draugus.

Lemtingas merginos pabėgimas įvyko Naujųjų metų naktį. Į jos namų duris netikėtai pasibeldė policijos pareigūnas, kuris tyrė netoliese įvykdytą vagystę. Supratusi, kad antros tokios progos ji gali ir nesulaukti, Kaila nubėgo paskui jau nutolusį policininką ir maldavo ją išsivežti kuo toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Tą akimirką Kailos vaikinas miegojo, o ji buvo išvežta į ligoninę. Ten merginai buvo nustatyta net keliolika skirtingų kūno sužeidimų.

Tiesa, net ir ligoninėje Kaila nesijuto saugiai. Smurtautojas siekė pasimatyti su savo auka apsimesdamas jos tėvu. Tačiau toks teroras truko neilgai – policija suėmė Bishoy. Šiuo metu jam pateikti kaltinimai už seksualinę prievartą ir smurtą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų