REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Amerikiečių pora 11 metų bandė numesti svorį, kad galėtų pasimylėti (nuotr. YouTube)

Amerikiečių pora, kenčianti dėl nutukimo, sugebėjo atsikratyti beveik pusės savo svorio ir įgyvendinti savo seną svajonę – pirmą sykį pasimylėti.

24

Amerikiečių pora, kenčianti dėl nutukimo, sugebėjo atsikratyti beveik pusės savo svorio ir įgyvendinti savo seną svajonę – pirmą sykį pasimylėti.

REKLAMA

Lee Suttonas ir Rena Kiser bendrai sudėjus svėrė 572 kilogramus. Tačiau po alinančių dietų, terapijos seansų ir operacijų, jiems pavyko numesti beveik pusę savo svorio.

Pora susipažino svorio kontrolės klinikoje prieš 11 metų, kur antsvorio turinti mergina lankė savo tokių pačių bėdų kamuojamą brolį. Klinikoje buvo draudžiami bet kokie santykiai, todėl Lee nusprendė iš jos išeiti ir apsigyventi kartu su savo antrąja puse.

Tuomet jų laukė ilgi metai agonijos, dėl persivalgymo nuolat augantis svoris ir vis mažėjančios fizinės galimybės. Vienintelė kelionė už namų ribų buvo į parduotuvę, o net toks dalykas, kaip dušas, abiem buvo didžiulė kančia. Abiejų problemos su mityba prasidėjo dėl vaikystėje patirtų traumų. Lee vaikystėje išgyveno ne tik tėvų skyrybas ir apsigyvenimą su pamotės šeima, tačiau ir vieno iš savo naujųjų giminaičių lytinę prievartą. Rena skaudžiai išgyveno motinos priepuolius ir vėlesnį išėjimą iš šeimos. „Mes valgėme ir valgėme norėdami tiesiog užsimiršti“, – vėliau aiškino kartu pusę tonos sverianti pora.

Pora sutiko dalyvauti televizijos šou, kurio metu ir buvo stebima, kaip jiems pavyks susidoroti su iššūkiu numesti svorio. Su antsvorio problemomis dirbantis specialistas laidoje pripažino, kad diabetu sergantys ir su deguonies kauke turintys vaikščioti Lee ir Rena, ypač pirmasis, yra „per žingsnį nuo mirties“. Po atliktos operacijos L. Suttonas sulyso nuo 324 iki 183 kilogramų, o jo išrinktoji – nuo 248 iki 127 kilogramų. „Mes nė karto iki tol neužsiėmėme seksu, tačiau dabar jau atsirado tokia galimybė“, – džiūgavo operacijos rezultatais vyras ir pridūrė, kad nusiteikęs pasipiršti savo gyvenimo pakeleivei, kuomet jiems pavyks numesti dar daugiau svorio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų