REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Simona Nainė (Nuotraukų autorius: D. Ščiuka) (nuotr. Organizatorių)

Lietuvos pramogų pasaulyje netrūksta jaunų, veržlių ir kūrybingų žmonių bei porų. Iš jų plačia šypsena išsiskiria atlikėja, muzikinių ir televizijos projektų dalyvė, prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė. Nors jauna moteris plėtoja savo sukurtą prekės ženklą ir dalyvauja ne viename žinomame projekte, gyvenime Simonai nesvetimi ir visiškai paprasti, kasdieniai rūpesčiai.

32

Lietuvos pramogų pasaulyje netrūksta jaunų, veržlių ir kūrybingų žmonių bei porų. Iš jų plačia šypsena išsiskiria atlikėja, muzikinių ir televizijos projektų dalyvė, prekės ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė. Nors jauna moteris plėtoja savo sukurtą prekės ženklą ir dalyvauja ne viename žinomame projekte, gyvenime Simonai nesvetimi ir visiškai paprasti, kasdieniai rūpesčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

S. Nainė neslepia, kad noras viską padaryti tobulai iki smulkmenų, priverčia ne tik rymoti naktimis, bet ir išlieti ne vieną ašarą. Ji įvardino, koks šūkis jai padeda pasiekti visko, ko trokšta.

REKLAMA

Kiekviena diena jūsų gyvenime primena, regis, turi daugiau nei 24 valandas. Po kūrybinių darbų studijoje, skubate į koncertus, vakarėlius, o kur dar nuolatinis bendravimas su klientėmis. Kaip pavyksta ne tik visur suspėti, atrodyti puikiai, bet ir atlikti viską nepriekaištingai?

Manau, kad kuo žmogus turi daugiau veiklos, tuo daugiau padaro. Kai užsisėdi vietoje, tuo sunkiau tampa prisiversti kažko imtis. Man pačiai tai padeda, nes atsiranda sistemingas laiko planavimas, žinai, kad susidėlioji viską, ką turi padaryti ir viskas neblogai sekasi.

REKLAMA
REKLAMA

Juolab, mano vyras nuolat man primena, kad nebūsiu visiems gera. O aš noriu kiekvienam viską padaryti kuo geriau, pateisinti lūkesčius ir išspręsti problemas. Kiekvienoje situacijoje ieškau sprendimo. Todėl manau, kad man labiausiai padeda atsakingumas. Stengiuosi į kiekvieną dalyką pažiūrėti atsakingai, lyg daryčiau sau.

Įtemptas gyvenimo ritmas ir stresas, regis, jūsų kasdieniai palydovai. Kaip atgaunate jėgas po darbo dienos ar pasilepinate, turėdama laiko?

Neslėpsiu, jaučiu nuovargį dažnai, ypač pastarosiomis savaitėmis. Lyg per dieną nubėgu 50 kilometrų. Nors nedirbu fizinio darbo, bet psichologinis darbas su klientais, jų norų išpildymas ir vylimasis, kad viskas pavyktų, išsekina labiau nei fizinis darbas. Todėl emocinis nuovargis būna didesnis nei fizinis. Man labiausiai padeda miegas, bet turiu kvailą įprotį – užmiegu ir pabundu galvodama apie darbus, tad poilsio nėra daug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi, aš geriausiai jaučiuosi, kai padarau visus darbus ir išsimiegu. Todėl savaitgaliais stengiuosi atitrūkti, pabūti su šeima ar draugais, nuveikti ką nors, visiškai nesusijusio su darbu. Kiekvienas juk esam savo darbo kalvis – kiek paveži, tiek ir darai. Todėl stengiuosi miegoti nueiti iki 12 valandos ir bent šešias valandas pamiegoti.

Anaiptol, neturiu išskirtinių reikalavimų ar norų, kad man būtent kažkokių pramogų ar poilsio paslaugų reikėtų. Vieną savaitgalį galiu pailsėti su vyru SPA, kitą tiesiog išeiti su draugėmis į miestą. Aš kol kas nepavargstu nuo žmonių, man patinka bendrauti, todėl man nereikia užsidaryti ir pabūti vienai. Mieliau būnu su šeima, draugais, skaitau knygas. Nustebsite, bet man koncertai patinka, juos irgi vadinu savo poilsiu.

REKLAMA

Esate žinoma dainininkė, jau keturis metus plėtojanti „Nunu“ prekės ženklą, turite puikius namus ir šeimą. Iš televizijos ekranų ar nuotraukų internete atrodo, kad gera nuotaika – jūsų palydovas. O ar būna momentų, kai nusvyra rankos ir norisi trenkti durimis?

Tikrai būna. Ir ašarų, ir būna akimirkų, kai atrodo, jog nieko nemoki ir niekas nepavyksta. Mes juk ne mediniai ir ne geležiniai, kad niekas mūsų nepalaužtų. Aš pati juokiuosi, kad „nužliumbiu vieną rozą“ ir paskui susiimu (šypsosi). Juk pati taip pasirinkau, nusprendžiau savo gyvenime ir toliau turiu taip eiti. Jaudinuosi dėl klientų, rūpinuosi, todėl tenka daugiau visko išgyventi.

REKLAMA

Neretai jūsų diena baigiasi vakarėlyje ar pristatyme. Sunku nepastebėti, kad visuomet atrodote žavingai. O ką galima rasti kasdieninėje jūsų kosmetinėje?

Aš galiu kasdien iš vis nepasidažiusi būti, bet jau į vakarėlį tikrai ruošiuosi. Sako, kad moteris per gerai apie save galvoja, jeigu atitinkamai nesiruošia į vakarėlį (šypsosi). O štai kasdien pas mane visada yra antakių želė, kreminė pudra, blizgesys arba raudonas lūpdažis, tušas. Nemoku dažytis akių, tai nesidažau. Bet kai noriu būti graži – einu pas visažistą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ką jums reiškia šūkis „Make it Happen!“?

Kiekvienas mes esam savo likimo kalvis. Tad, jeigu atsikėlusi kasdien žiūrėsi į veidrodį ir kritikuosi save, tai taip ir bus. Visos mes turim silpnumo akimirkų, net jeigu merginos ir moterys galvoja, kad žinomiems žmonėms viskas yra paprasta, lengva, kad jie neverkia – tai tikrai jie labai klysta. Mes visi turim kompleksų ir blogų dienų. Todėl sakau: kuo blogesnė nuotaika, tuo ryškesnis lūpdažis.

Reikia sau visada liaudiškai sakant „paspardyti užpakalį“ ar pabaksnoti pirštu ir pasakyti – tu gali. Ir svarbu, kad kažkas būtų šalia, kai kartais suabejojam savimi. Tokio žmogaus, kuris sakytų: tu gali – tai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų