Naminiai kebabai  (nuotr. facebook.com)

Naminiai kebabai (nuotr. facebook.com)

Pats metas pagalvoti apie skanius pietus arba gardžią vakarienę. Kodėl gi prieš savaitgalį nepasilepinti naminiais kebabais? Tai - puikus pasirinkimas, nes aiškiai žinosite, kokius produktus ir prieskonius naudojate. Kebabai bus švieži, gardūs ir neapsakomai skanūs. 

Jums reikės: 

6 lavašo ar tortilijos papločių, 300 gramų keptos maltos mėsos. 

Daržovių įdarui:

pekino kopūstai: 0,5 (nedidelio) pomidorai: 2 trumpavaisiai agurkai: 2

Padažui:

natūralaus skonio jogurtas: 4 šaukštų majonezas: 4 šaukštų pomidorų padažas: 2 šaukštų česnakas: 3 skiltelių marinuoti agurkėliai: 1

Recepto instrukcijos

Padažas: Iš pradžių sutarkuojame česnako skilteles, marinuotą agurkėlį, į dubenėlį dedame mėgiamą majonezą, pomidorų padažą, jogurtą, jei reikia pagardiname druska. Viską gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą pastovėti.

REKLAMA

Tuo tarpu ruošiame daržoves. Pomidorus nuplikome su verdančiu vandeniu, supjaustome mažais kubeliais. Susmulkiname agurkus ir plonai supjaustome pekino kopūstą.

Dabar jau galima formuoti kebabus. Kiekvieną lavašą ištepame maždaug po 1 valgomąjį šaukštą paruošto padažo. Ant viršaus dedame susmulkintą pekino kopūstą, pomidorus, agurkus, susmulkintą maltą mėsą bei pilame dar 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenkiame kebabo šonus bei suvyniojame.

Po to susukame į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių. Skanaujame!

Recepto ir nuotraukos šaltinis: worldrecipes.eu

Simas
2018-01-12 12:39:45
Tikru kebabu niekas nekepa, pakepa tik lavasa pries ir i ji sudeda darzoves su padazu
Atsakyti
[email protected]

Naujienų portalo tv3.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB All Media Lithuania sutikimo draudžiama.

Top Video

Įspėjimas lietuviams netaupyti kelių centų: šie pieno produktai neskanūs ir net žalingi
DABAR RODOMA
Įspėjimas lietuviams netaupyti kelių centų: šie pieno produktai neskanūs ir net žalingi
DABAR RODOMA
Žingsnis iki tragedijos: kauniečių kiemas virto pavojingais spąstais
DABAR RODOMA
Lietuviams prievolė nė motais – rizikuoja pinigine ir gyvybe
DABAR RODOMA
Po avarijos girtas „Audi“ vairuotojas spruko liedamas tepalo upelius
DABAR RODOMA
Pajūryje – šleikštulį keliantis radinys: jų buvo tik 3
DABAR RODOMA
Turistų pramoga virto kraupia tragedija
DABAR RODOMA
Siaubinga tragedija Vilniuje: motociklas pražudė moterį
DABAR RODOMA
Po kruvinosios masinės avarijos prabilo liudininkas: tiesiog nuskynė
DABAR RODOMA
Panevėžio teismas atvertė drama pasibaigusios meilės bylą
DABAR RODOMA
Įtūžusi šeima netveria pykčiu: su mūsų vaiku restorane elgėsi lyg su laukiniu žvėrimi
GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI
REKLAMA
2018-01-13 12:50:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Keturių šaukštų majonezas. Čia nauja rūšis?   ATSAKYTI
Jurga 2018-01-12 18:02:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O as pasildau sumustiniu keptuvei tai pats   ATSAKYTI
Simas 2018-01-12 12:39:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tikru kebabu niekas nekepa, pakepa tik lavasa pries ir i ji sudeda darzoves su padazu   ATSAKYTI
Lina 2018-01-13 15:52:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekas ir nesakė, kad čia TIKRI kebabai.  
Karšti sumuštiniai (Nuotr. Oditėlės blogas)
Šiandien neturite noro gaminti sudėtingus patiekalus? Tuomet jums tikrai patiks šis karštų ir be galo gardžių karštų sumuštinių receptas.  Karštiems sumuštiniams ...
Žalios arbatos marinatas (nuotr. 123rf.com)
Kartais griliaus mėgėjai atsisako kepti vištieną būtent dėl sauso jos skonio. Tačiau tinklaraštininkė Renata išbandė šį vištienos marinatą, kuris suteikė mėsai ypatingą skonį. ...
Mėsos ir daržovių vėrinukai
 Jei jau pabodo valgyti šašlykus, pats laikas pagalvoti apie kitokius vėrinukus, tokius, kuriuos iškepsite daug greičiau negu įprasta, atskirai kepant daržoves su ...
Cukinija su faršu
Toks patiekalas tiks pietums ir vakarienei. O patinka šis receptas tuo, kad lengva paruošti, yra skanus.  Net netyčia užklupusius draugus ar giminaičius galėsite ...
Patiekta vištiena
Be dirbtinių priedų, vištiena įtrinama tik rankomis, jai marinuoti naudojami tokie prieskoniai, kaip pipirai, Himalajų druska, rozmarinas, čili pipirai ar alyvuogės. Anksčiau ...
REKLAMA

Top Video

Įspėjimas lietuviams netaupyti kelių centų: šie pieno produktai neskanūs ir net žalingi
DABAR RODOMA
Įspėjimas lietuviams netaupyti kelių centų: šie pieno produktai neskanūs ir net žalingi
DABAR RODOMA
Žingsnis iki tragedijos: kauniečių kiemas virto pavojingais spąstais
DABAR RODOMA
Lietuviams prievolė nė motais – rizikuoja pinigine ir gyvybe
DABAR RODOMA
Po avarijos girtas „Audi“ vairuotojas spruko liedamas tepalo upelius
DABAR RODOMA
Pajūryje – šleikštulį keliantis radinys: jų buvo tik 3
DABAR RODOMA
Turistų pramoga virto kraupia tragedija
DABAR RODOMA
Siaubinga tragedija Vilniuje: motociklas pražudė moterį
DABAR RODOMA
Po kruvinosios masinės avarijos prabilo liudininkas: tiesiog nuskynė
DABAR RODOMA
Panevėžio teismas atvertė drama pasibaigusios meilės bylą
DABAR RODOMA
Įtūžusi šeima netveria pykčiu: su mūsų vaiku restorane elgėsi lyg su laukiniu žvėrimi



TELEVIZIJA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų