REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Vaiko rankelė, asociatyvi nuotr. (nuotr. 123rf.com)

Alytaus ligoninėje gydomi medikamentais apsinuodiję du vaikai, pranešė policija.

10

Alytaus ligoninėje gydomi medikamentais apsinuodiję du vaikai, pranešė policija.

REKLAMA

Ketvirtadienį apie 17 val. į Alytaus ligoninę iš namų Putinų gatvėje buvo pristatyta 12-metė. Nustačius apsinuodijimą medikamentais, ji paguldyta gydymui.

Tą patį vakarą 18.30 val. į ligoninę iš namų Alytuje, Varėnos gatvėje, buvo pristatyta dvejų metų mergaitė. Jai taip pat nustatytas apsinuodijimas medikamentais. Mažametė paguldyta gydymui.

tv3.lt pasidomėjus, kas nutiko vos dvejų metukų mergaitei, paguldytai į ligoninę dėl galimo apsinuodijimo medikamentais, Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktoriaus pavaduotojas Dmitrijus Kačiurinas sakė, kad pirminė informacija, jog mergaitė apsinuodijusi vaistais - nepasitvirtino. 

„Tėvai į ligoninę atvyko sunerimę, nes pastebėjo, kad namuose trūksta dviejų raminamųjų tablečių. Jie pagalvojo, kad netyčia jas galėjo praryti dvimetė dukrytė.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai apžiūrėjo mažametę, ligoninėje ji praleido tris valandas, tačiau paaiškėjo, kad ji nėra apsinuodijusi ir tablečių negėrė. Nusiraminę tėvai su dukryte buvo išleisti į namus.

Vaiką šeima atvežė, kaip sakoma, saugumo sumetimais, kad įsitikintų, jog viskas gerai“, - portalui paaiškino pavaduotojas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų