REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
17

Sausio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Sėkmingai gvildensite aktualius klausimus, ypač susijusius su finansine, buhalterine sritimi. Jautriai reaguosite į kitų žmonių bėdas, psichologines problemas. Gali kilti noras remti, finansuoti. O jei patys ieškote rėmėjų, jums gali pasisekti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jausite poreikį plėsti akiratį, mokytis, reformuoti, diegti naujoves. Galbūt nekantriai lauksite egzamino, publikacijos, projekto įvertinimo. Galimi reikšmingi susitikimai su užsieniečiais, intelektualais, politikais.

REKLAMA

Dvyniai

Įdėtos pastangos bei lėšos pasirodys netuščios: ims ryškėti apčiuopiami rezultatai. Gali būti, kad gausite oficialią žinią, vyksite į pokalbį su įtakingu asmeniu, užmegsite dalykinę partnerystę ar imsitės kitų darbų nei esate įpratę.

Vėžys

Veršitės bendrauti, jausite, kad kitų įtaka gali būti pozityvi. Gerų rezultatų galite pasiekti bet kokioje aktyvioje veikloje, jeigu veiksite ne vieni. Tiktų megzti naujas pažintis, vizituoti svarbius asmenis, tvarkyti organizacinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įsivyraus paslaptingumo atmosfera. Savo nuomonę išsakykite tik labai apgalvoję. Jums nekaip seksis iš karto realiai įvertinti padėtį. Gali būti, kad pasiklysite fantazijų ir minčių labirinte.

Mergelė

Mintys suksis apie smulkmenas. Vadovaukitės teisingumo principais, mąstykite filosofiškai ir menkos kliūtys jūsų kelyje neteks reikšmės. Dar geriau pasijusite, jeigu turėsite su kuo padiskutuoti, išlieti emocijas.

Svarstyklės

Gana realiai suvoksite ir įvertinsite savo galimybes. Nebloga diena deryboms, komercijai, draudimui. Palanku tartis dėl darbo sąlygų, perspektyvų, apmokėjimo. Jeigu tvirtai žinote, ko norite, tai ir kiti bei likimas jums padės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Turėsite daug reikalų ir kontaktų. Pravartu rūpintis reklama, tvarkyti dokumentus, rašyti raštus, projektus. Turbūt reikės greitai apsispręsti dėl pateiktų pasiūlymų ar galimų permainų.

Šaulys

Šiandien kur kas geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje. Jums reikėtų tvirčiau remtis kojomis į žemę, nedramatizuoti visokių smulkmenų. Pasistenkite, kad aplinka būtų kuo jaukesnė, tai padės nusiraminti, susikaupti.

Ožiaragis

Nestigs energijos, gerų idėjų, romantiško polėkio. Seksis, jeigu dirbate kūrybinį darbą, ugdote vaikus, sukatės pramogų versle ar pan. Tikriausiai pelnysite susižavėjusių žvilgsnių, komplimentų. Gali nudžiuginti ir vaikų pasiekimai.

REKLAMA

Vandenis

Daugiausiai dėmesio šiandien skirsite darbui. Būsite nusiteikę jį keisti arba įsidarbinti, formuoti naują savo įvaizdį, tobulinti darbo metodus. Jeigu jums pavyko kažką laiku užbaigti, išspręsti, pasijusite lyg į aukštą kalną įkopę.

Žuvys

Šiandien būsite kupini sumanymų. Tačiau jums reikės sąjungininkų, kad galėtumėte juos įgyvendinti. Beveik viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, bendradarbiauti, nes neabejotinai prireiks kitų žmonių palankumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų