REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Serialo „Meilės keliai“ (orig. „Las Vias Del Amor) kadrai (nuotr. YouTube)

Ar pamenate geros širdies, tačiau gana maištingą merginą Perlą iš serialo „Meilės keliai“ (orig. „Las Vias Del Amor)? Šiandien šią heroję įkūnijusiai meksikiečių aktorei Aracely Arámbulai 42-eji.

40

Ar pamenate geros širdies, tačiau gana maištingą merginą Perlą iš serialo „Meilės keliai“ (orig. „Las Vias Del Amor)? Šiandien šią heroję įkūnijusiai meksikiečių aktorei Aracely Arámbulai 42-eji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skurdžių kvartale užaugusi mergina kartu su savo mylimuoju turi iškęsti likimo siųstus išbandymus ir atremti pavydžių žmonių rezgamas pinkles. Galiausiai, kaip ir įprasta tokio žanro telenovelėms, serialas baigiasi su laiminga pabaiga ir viską vainikuojančia santuoka.

REKLAMA

Pagrindinė melodramos aktorė seriale ne tik vaidino, bet ir atliko įvaizdinę „Meilės kelių“ dainą, kuri skambėjo prieš kiekvieną seriją. Šiandien žinoma moteris ir toliau aktyviai vaidina. Nuo 2000 m. A. Arámbulai niekada neteko vaidinti antraplanio vaidmens, iki šios dienos meksikiečių aktorei tenka pagrindiniai personažai. Naujausia drama, kurioje Aracely ir vėl tampa žvaigžde – „La Dona“, kuris filmuojamas iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Garsenybė populiari ne tik televizijos ekranuose, bet ir internete. Socialiniame tinkle „Instagram“ aktorė turi daugiau nei milijoną sekėjų, kurie kaskart stebisi laikui nepavaldžia moters išvaizda. Į penktąją dešimtį įkopusi žvaigždė nevengia demonstruoti savo figūros privalumų ir dažniausiai renkasi gilias iškirptes dekoltė srityje.

Ne paslaptis, kad telenovelių žiūrėjimas yra vienas populiariausių laisvo laiko praleidimo būdų tarp moterų. Kartas nuo karto į ekranus akį užmeta ir vyrai.

Tad dauguma iš jūsų turėtų prisiminti legendinių telenovelių pavadinimus bei jose vaidinusius aktorius. O kad būtų smagiau, siūlome ne tik prisiminti, bet ir palyginti, kaip daugybė puikiai žinomų aktorių atrodo šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. 1998-aisiais pradėta rodyti telenovelė „Laukinis angelas“ tapo rekordinio populiarumo susilaukusiu serialu, o muilo operoje vaidinusios žvaigždės – geidžiamiausiais aktoriais.

„Laukinis angelas“ kaip reikiant išgarsino iš Urugvajaus kilusią aktorę bei dainininkę Natalia Oreiro. Po vaidmens šiame seriale tapo pirmo ryškumo žvaigžde.

2. Nuoširdžių, naivokų merginų vaidmenimis muilo operų žvaigždė ir dainininkė Thalia (45) užkariavo milijonus širdžių visame pasaulyje. 

Šiandien Thalia, kuri kultiniame seriale „Marimar“ suvaidino purviną našlaitę, pasikeitusi neatpažįstamai. Nuo 2000-ųjų metų Thalia nebevaidina – visas savo jėgas ji atiduoda muzikinei veiklai.

REKLAMA

3. Telenovelių žvaigždė Jorge Salinas kadaise buvo laikomas vienu karščiausių aktorių. Šiandien, sulaukęs 48-erių jis vis dar gali pasigirti žaviomis duobutėmis skruostuose, tačiau ne savo kūno sudėjimu.

Raumeningas, aukštas tamsių bruožų meksikietis lietuvių dėmesį patraukė 2000 metais rodytame seriale „Tu – mano likimas“

4. Šiuo metu dėl šio serialo galvas pametę tūkstančiai lietuvių. Tačiau ar bent įsivaizduojate, kaip serialo „Pažadėtoji“ žvaigždės atrodo realybėje? Veikiausiai jų net neatpažintumėte. Žiūrovus labiausiai žavi aktorė Avika Agor.

REKLAMA

5. Nors meksikiečių serialas „Apkabink mane“ rodytas vos vieną sezoną, dėl pagrindinių aktorių jis sulaukė didžiulio populiarumo. Jame vaidino puikiai žinomi telenovelių aktoriai Fernando Colunga ir Aracely Arambula, kuriuos atsimena net ir tie, kurie tokio žanro serialų nežiūrėjo.

Vis dėlto nuo serialo transliavimo pradžios praėjo 15 metų, tad legendinius aktorius atpažinti darosi vis sunkiau.

6. Kadaise didžiausio žmonių susidomėjimo sulaukė serialas „Laukinukė“. Šios išskirtinai populiarios telenovelės žvaigždė Marlene Favela net ir šiandien atrodo tokia pati žavi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Vargu, ar kas turėjęs televizorių 1984–1993 metais neprisimena kultinio serialo „Santa Barbara“. Neįtikėtino populiarumo sulaukusi muilo opera daugelio širdyse išliko iki šiol. Iš tiesų, kas galėtų pamiršti karštą kaip ugnis C. C. ir Sophios meilę? 

8. Turbūt daugelis atsimena populiarų serialą „Bjaurioji Betė“, kuriame pagrindinis vaidmuo atiteko aktorei America Ferrera. Neišvaizdžią merginą įkūnijusi moteris – šiandien elegantiška 31-erių metų dama.

REKLAMA

9. Tai buvo vienas populiariausių serialų ne tik TV3 televizijos istorijoje, bet ir visame pasaulyje. Kultinės „Nusivylusios namų šeimininkės“ ne kartą susižėrė „Emmy“, „Auksinio Gaublio“ ir Ekrano aktorių gildijos apdovanojimus. Tad pamatykite, kaip šio serialo aktorės atrodo šiandien.

10. Kultinio serialo „Beverly Hills“ žvaigždės Tori Spelling šviesūs plaukai buvo tarsi simbolis. Vis dėlto moteris ryžosi į savo gyvenimą įsileisti pokyčius, todėl plaukus nusidažė rožine spalva. Pamatykite, kaip ji atrodo šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų