REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Nojus ir Danas Berlinskai (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Mieliausiu „X Faktoriaus“ dalyviu vadinamas Danas Berlinskas – vienas iš šio muzikinio projekto favoritų. Vaikinas savo dainomis ir žavesiu užbūrė gerbėjus, kurie dalyviui užtikrino kelialapį į šį sekmadienį vyksiančią penktąją tiesioginę transliaciją.

30

Mieliausiu „X Faktoriaus“ dalyviu vadinamas Danas Berlinskas – vienas iš šio muzikinio projekto favoritų. Vaikinas savo dainomis ir žavesiu užbūrė gerbėjus, kurie dalyviui užtikrino kelialapį į šį sekmadienį vyksiančią penktąją tiesioginę transliaciją.

REKLAMA

Andriaus Mamontovo mokinys žiūrovus jau spėjo papirkti savo nuoširdumu, šypsena ir gitara. Biržuose gyvenantis vaikinas šiais metais baigė mokyklą, tačiau niekur mokytis nestojo. Danas nusprendė, kad jo kelias yra muzika. Ši veikla vaikinui teikia didžiausią džiaugsmą.

Muzikos kelyje Daną palaiko ne tik ištikimi šou gerbėjai, bet ir jo šeima. Jo brolis Nojus, savo gyvenimą realizuojantis sporto pasaulyje, sako, kad visus užsibrėžtus tikslus įmanoma įgyvendinti, jei jų sieki ir tiki savimi.

„X Faktoriuje“ brolį ištikimai palaikantis ir populiarų tinklaraštį „Priklausomas nu sporto“ kuriantis Nojus pasidalino vaizdo įrašu iš sporto salės, kur, kaip jis pats skelbia, gavo pakilnoti ne tik gitarą.

„Po treniruotės su Danu kalbėjau apie tai, kad kiekvienas žmogus privalo turėti savo svajonę, ja tikėti, kovoti dėl jos, turėti užsibrėžtus tikslus, planus ir jų siekti. Daną palaikau iš visos širdies, nes tai jam yra labai svarbus laikotarpis, kuomet jis siekia būtent savojo tikslo – sieti gyvenimą su muzika, o aš puikiai suprantu, kiek jam tai yra svarbu, kadangi lygiai taip pat norėjau sieti savo gyvenimą su sportu. Na, o, kad Danas visiškai nesudžiūtų bedainuodamas, užmotyvavau jį ne tik siekti tikslų gyvenime, bet ir sporte, todėl gavo ne tik gitarą pakilnoti, bet ir raumenukus pakočioti“, - juokavo vaikinas.

„Danui viskas prasidėjo tada, kai į savo puslapį, prieš 1,5 metų, įkėliau video, kur jis dainavo, norėdamas padaryti staigmeną gimtadienio proga. Tuomet tikėjausi sulaukti palaikymo iš visų jūsų, mano sekėjų, kad tai užmotyvuotų jį, nes jis pats tuo metu netikėjo, kad yra kažkoks išskirtinis, ypatingas, dėl ko galėtų kažko pasiekti su muzika, tačiau tai jam tikrai padėjo! Susilaukėme komentarų, kad jam reikėtų dalyvautų „X Faktoriuje“, tai pradžiai priėmėme kaip juokus, tačiau stipriai dirbant, mokantis dainuoti vis daugiau ir daugiau, taip pat ir groti, galiausiai Danas išbandė savo šansus ir dabar yra „X Faktoriaus“ finaluose!

Nuo pat pradžios, nuo pat pirmų atrankų, filmavimų ir visų tiesioginių eterių, visi buvom su juo ir taip pat ir dabar jį labai palaikom ir juo didžiuojamės, skatiname jį stengtis iš visos širdies ir nesustoti.

Viso to moralas – patikėkite savimi, kiekvienas iš jūsų esate talentingas, kiekvienas iš jūsų galite kažką pasiekti gyvenime, kiekvienas iš jūsų galite nustebinti save ir padaryti daugiau, negu galėjote įsivaizduoti, kad yra įmanoma! Lygiai taip pat kaip ir aš, prieš kelis metus tiesiog svajojau, kad vieną dieną padėsiu žmonėms siekti savo tikslų, padėsiu jiems keistis, kad būsiu žinomas dėl to, kad myliu savo darbą ir galėsiu gyventi tuo, taip pat ir žinau, kad Dano svajonės kurti muziką, visa tai duoti kitiems, tuo gyventi – išsipildys, ir lygiai taip pat žinau, kad ir kiekvienas, kuris skaito šį mano įrašą – gali pasiekti savo svajonės!“ – motyvuojančiai skelbė Nojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų