REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mezon-NKL paskelbta pertrauka. Komandos į aikštelę grįš sausio 19-ąją, kai prasidės trečiasis lygos ratas. Jis taps paskutiniu, prieš prasidedant atkrintamosioms.

Mezon-NKL paskelbta pertrauka. Komandos į aikštelę grįš sausio 19-ąją, kai prasidės trečiasis lygos ratas. Jis taps paskutiniu, prieš prasidedant atkrintamosioms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasikeitus lygos sistemai, antrojo pagal pajėgumą Lietuvos diviziono komandos po dviejų ratų nebebus dalijamos į septynias pajėgesnes ir tiek pat silpnesnių. Ekipoms tarpusavyje liko sužaisti po kartą, o tada jų laukia atkrintamosios, kuriose bus varžomasi dėl patekimo į finalo ketvertą.

REKLAMA

Šiame sezone sužaidus po 26 mačus, pirmojoje pozicijoje kol kas rikiuojasi Šakių „Vytis“, patyręs tris nesėkmes ir nuo artimiausios oponentės – Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipos – atitrūkęs dviem pergalėmis.

„Nenoriu šnekėti, kad laimėsim, mes tyliai dirbame ta linkme, visi žinome, ko čia susirinkome, komanda yra tikrai gera, su geru treneriu priešakyje. Reikia tik sunkiai dirbti ir, manau, viskas bus gerai“, – kukliai apie komandos šansus kalbėjo neseniai prie „Vyčio“ prisijungęs Rytis Juknevičius, praėjusiais metais tapęs Mezon-NKL čempionu su Marijampolės komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Atviriau apie ambicijas prabilo naudingiausiu pastarosios savaitės krepšininku lygoje tapęs Gytis Radzevičius, kuriam gruodžio mėnesį atiteko ir komandos MVP apdovanojimas: „Jaučiam, kad esam stiprūs, tos pergalės tai ir pasako. Visko labai nesureikšminame, bet viduje tikime ir manome, kad pernykštės bronzos pakartojimas būtų... Mažokai.“

Artimiausia galimybė išbandyti savo jėgas kol kas čempionate lyderiaujančios ekipos laukia dar prieš pratęsiant Nacionalinės krepšinio lygos pirmenybes. „Vytis“ dalyvaus „Big Baller Brand Challenge Games“ turnyre, kuriame susirems su Prienų-Birštono „Vytautu“ – ekipa, kurią neseniai papildė LiAngelo ir LaMelo Ballai. Pirmąjį Virginijaus Šeškaus auklėtinių mačą, kuriame žaidė broliai, stebėjo per du milijonus žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po draugiško mačo su Prienų-Birštono ekipa, Šakių „Vytis“ pirmąjį oficialų trečiojo rato mačą Mezon-NKL žais prieš Kauno technologijos universiteto ekipą.

Kaip prieš šiuos susitikimus sekėsi atsigauti komandai ir kaip krepšininkai, pasinaudodami savo laisvalaikiu, išbandė netgi „VS-FITNESS“ sporto ir sveikatingumo centro procedūras – savaitės siužete apie Lietuvos krepšinio sirgalių komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų