REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Graži moteris (nuotr. 123rf.com)

 Tam, kad taptumėte tokiu išskirtiniu žmogumi, kokiu esate, įtakos turėjo jūsų genai, tėvų auklėjimas, šeimos santykiai. Nors jūsų asmenybė priklauso nuo daugelio savybių, prie to šiek tiek rankas prikišo ir astrologinis ženklas.

30

 Tam, kad taptumėte tokiu išskirtiniu žmogumi, kokiu esate, įtakos turėjo jūsų genai, tėvų auklėjimas, šeimos santykiai. Nors jūsų asmenybė priklauso nuo daugelio savybių, prie to šiek tiek rankas prikišo ir astrologinis ženklas.

REKLAMA

Zodiako ženklas gali padėti nustatyti geriausią jūsų asmeninę savybę. Kokia ji, skaitykite toliau.

Avinas: tikslų ir svajonių siekimas

Esate be galo veržlus žmogus. Kai ko nors norite, siekiate to bet kokiais įmanomais būdais. Esate pasiruošę eiti ten ir daryti tai, ko kiti žmonės neišdrįstų, todėl puikiai mokate vadovauti. Nebijokite į savo rankas perimti valdžios, nes tokia jūsų prigimtis.

Jautis: patikimumas

Jauti, jumis galima pasitikėti. Esate linkęs tikslų siekti lėtai ir užtikrintai, stengiatės nedaryti klaidų. Artimieji gali jumis pasitikėti, jūs niekada nenuvilsite tų, kurie jumis tiki, o tai – geriausia jūsų savybė.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai: enciklopedinės žinios

Po truputį žinote apie viską ir visus. Nė nesudvejoję galite išvardinti visus Kardashianų šeimos klano vaikų vardus, cituoti Šekspyrą. Aplinkiniams patinka jūsų mintys ir tai, jog tiek daug žinote, todėl nebijokite šiomis žiniomis dalintis su draugais.

REKLAMA

Vėžys: motiniškas instinktas

Vėžys - be galo rūpestingas asmuo. Jei nori atvirai pasikalbėti, gauti patarimą, būti išklausyti ar sočiai pamaitinti, draugai gali kreiptis į jus. Jūsų namų durys atviros visiems pagalbos prašantiems.

Liūtas: dosnumas

Esate linksmybes mėgstantis Liūtas, o žmonės tai pastebi. Tačiau jums rūpi ne tik linksmybės, bet ir draugai bei žinojimas, jog jie puikiai leidžia laiką, jiems smagu ir gera.

Mergelė: paslaugumas

Mergelės žinomos dėl savo paslaugumo. Esate pasiruošęs imtis ir įgyvendinti bet kokius projektus, net tada, kai kiti to padaryti nesugeba ar nenori. Būtent dėl šios priežasties jūs esate be galo vertinamas tiek darbe, tiek namų aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės: empatija

Jūs, kaip niekas kitas jūsų artimųjų rate, mokate užjausti kitus. Suprantate jų problemų priežastis, kodėl jie vienaip ar kitaip elgiasi. Būtent ši savybė jums padės susidraugauti net su ne itin lengvo charakterio žmonėmis.

Skorpionas: ištikimybė

Skorpionas sugeba prisikasti iki pačių smulkiausių problemos šaknų, dėl to aplinkiniai linkę jums atsiverti. Esate pasiryžę kovoti už draugus ir tuos, kuriuos mylite, todėl jūsų draugų ratą sudaro tik patys geriausi ir ištikimiausi draugai.

Šaulys: optimizmas

Jūs – tikras optimistas. Aplinkiniams patinka jūsų nuoširdi ir džiugi energija, pasitikite savimi ir savo sugebėjimais. Toks teigiamas nusiteikimas ir optimistiškas požiūris į gyvenimą gali padėti jums tolesniame gyvenime ir netgi siekiant karjeros aukštumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis: užduočių įvykdymas

Jumis, kaip ir Jaučiu, galima pasitikėti. Jei jau ėmėtės kokios nors užduoties, būtinai ją įvykdysite. Jums patinka planuoti, dėl to esate pelnę ne vieno brangaus žmogaus pagarbą. Ši savybė itin naudinga darbo atžvilgiu, kadangi, atlikę net pačią sudėtingiausią užduotį, pakilsite vadovo akyse, pelnysite jo pagarbą.

Vandenis: draugystė

Štai kur slypi priežastis, dėl ko jūs turite tiek daug nuostabių draugų. Esate labai geras žmogus, mokate bendrauti su įvairaus plauko asmenimis, suprantate, kas jiems patinka, be to, net ir pačiomis sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis, kuomet reikia peties išsiverkti ar pasidžiaugti, jūs būsite šalia.

Žuvys: empatija

Sugebate suprasti, kaip jaučiasi kiekvienas žmogus. Jei jūsų draugui iškilo problema, jūs esate pirmasis jam į pagalbą atėjęs asmuo. Dėl žmonių, kuriuos mylite, esate pasiryžę padaryti viską, be to, taip pat dėl jūsų pasielgs ir jūsų artimieji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų