REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Projekto „X faktorius“ ketvirtoji tiesioginė transliacija (nuotr. Eimanto Genio)

Populiariausias TV3 muzikinis šou „X Faktorius“ kiekvieną savaitę nustebina netikėtais siužeto vingiais. Puikiai vokaliniais duomenimis galintys pasigirti projekto dalyviai nesulaukia žiūrovų balsų, o tie, kurių dainavimas nėra pats geriausias projekte, sulaukia didžiulio palaikymo.

47

Populiariausias TV3 muzikinis šou „X Faktorius“ kiekvieną savaitę nustebina netikėtais siužeto vingiais. Puikiai vokaliniais duomenimis galintys pasigirti projekto dalyviai nesulaukia žiūrovų balsų, o tie, kurių dainavimas nėra pats geriausias projekte, sulaukia didžiulio palaikymo.

REKLAMA

Ekstravagantiškiausias projekto dalyvis Tomas Alenčikas-Alen Chicco vos pasirodęs pirmosiose atrankose sulaukė susižavėjimo. Teisėjus pakerėjo ne tik jo balsas, bet ir išvaizda, elgesys scenoje. Alen Chicco iš karto tapo Justės Arlauskaitės-Jazzu numylėtiniu. Merginų komandos mokytoja niekada neslėpė savo simpatijų išskirtiniam vaikinui.

Praėjusį sekmadienį po Alen Chicco pasirodymo J. Arlauskaitė-Jazzu braukė ištryškusias jaudulio ašaras. „Tai buvo taip stipru. Muzika yra sielos kalba, o tu mano sielą išvertei į kitą pusę“, – komplimentų negailėjo teisėja. Jos žodžiams pritarė ir kiti trys projekto teisėjai. Vienintelis, kuris pažėrė Alen Chicco kritikos, buvo Andrius Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA

Penktasis projekto teisėjas teigė nesuprantantis, kodėl Tomo pasirodymai sulaukia tokio susižavėjimo. „Nežinau, ar jums būna toks jausmas, kai visiems žiauriai patinka, o tu vienas sėdi ir nesupranti, kodėl. Aš nesuprantu nuoširdžiai“, – sakė A. Mamontovas. „Nesąmonė“, – taip į šiuos kolegos žodžius sureagavo J. Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA

Alen Chicco sako, kad supranta, kodėl A. Mamontovas pažėrė kritikos. Tomas šią savaitę pasirodymo metu nesijautė labai tvirtai, pritrūko laiko pasiruošti, daina buvo ypatingai sunki vokaline prasme ir emociškai. „Manau, kad skiriasi mano ir Andriaus muzikinis skonis. Jei aš būčiau teisėjas ir ant scenos pasirodytų rokeris, man jis ne taip patiktų. Man toks stilius patinka mažiau nei pop muzika“, – įsitikinęs Alen Chicco.

Alen Chicco teigia, kad A. Mamontovo kritiką labai vertina, jo pastabos tikrai neįžeidė. Šį sekmadienį vaikinas stengsis į jas atsižvelgti. „Jis nepasakė, kad kažkas buvo labai blogai. Andrius tik nesuprato, kodėl visi mane taip giria. Jo žodžiai man buvo priminimas, kad aš tikrai visko gerai nepadariau. Mane tai skatina judėti į priekį. Jei pastabos būtų išsakytos be priežasties, tuomet pagalvočiau, ar tikrai viskas gerai su šia kritika. Tai buvo žmogaus nuomonė, kuri yra pagrįsta. Aš ant jo tikrai nepykstu ir nuoskaudos nesinešioju“, – sako Alen Chicco.

REKLAMA
REKLAMA

Alen Chicco įsitikinęs, kad pasirodyti geriau jam pakišo koją ir problemos su balsu. Pas medikus apsilankęs jaunuolis sužinojo, kad jo balso stygos yra labai pavargusios, glaudžiasi viena prie kitos. Medikai įspėjo Alen Chicco saugoti save. „Aš pasakiau, kad tylėti nebegaliu. Ypač būna sunku dainuoti ryte. O kai nepavyksta padainuoti per repeticiją, blogai jautiesi psichologiškai. Stengsiuosi nepasiduoti įtampai ir pasirodyti kaip įmanoma geriau“, – šypsosi „X Faktoriaus“ dalyvis.

Tai, kad pasirodymas sugraudino J. Arlauskaitę-Jazzu, Alen Chicco ypač pamalonino. Vaikinas neslepia, kad su šia teisėja jį sieja ypatingas ryšys. Alen Chicco kiekvieną sekmadienį labai laukia, ką apie jo pasirodymą pasakys ši teisėja, visuomet stengiasi atsižvelgti į jos pastabas. „Justė man yra kaip draugė. Žaviuosi ne tik jos muzika, bet ir asmenybe. Ji puikiai mane supranta, yra labai šiltas žmogus. Į ją vienintelę iš visų teisėjų kreipiuosi ne „jūs“, o „tu“, – pasakoja dalyvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3 visi projekto dalyviai atliks po dvi dainas – vieną pasiūlytą žiūrovų, o kitą – lietuvišką. Projektą paliks vienas dalyvis – du mažiausiai balsų surinkę stos prieš teisėjų teismą. Jie nuspręs, kas turi palikti šou. Alen Chicco scenoje atliks Ellie Goulding hitą „Love Me Like You Do“ ir legendinę Eurikos Masytės dainą „Laisvė“.

Sauliaus Prūsaičio mokinys atskleidžia, kad šį kartą TV3 žiūrovai jį išvys scenoje tokį, kokio dar tikrai nėra regėję. Ar Alen Chicco nebijo, kad vėl nesulauks palaikymo iš A. Mamontovo? „Labiausiai bijau to, kad pats sau nepatiksiu. Jei aš pats sau patinku, kritikuojantys komentarai nesminga taip giliai į širdį. O jei aš sau nepatinku, kiekvienas žodis man būna dar skaudesnis“, – pasakoja vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų