REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Verkiantis kūdikis (nuotr. 123rf.com)
16

 

Vardas žmogaus gyvenimo sėkmei turi išskirtinę reikšmę – tai tarsi iš anksto suteiktas likimas. Vedų astrologas Egidijus Gubinas teigia, jog vardas spinduliuoja tam tikrą energiją, nuo kurios ir priklauso tolimesnė žmogaus lemtis.

„Kada į žmogų kreipiamasi vardu, tarsi išspinduliuojama energija ir tik nuo paties vardo priklauso – ji teigiama ar neigiama. Tai nutinka kviečiant žmogų vardu per išeinamąjį garsą. Be to, atsigręžiant į lietuvių senovės tradicijas, tuomet vardo reikšmei buvo skiriamas ypač didelis dėmesys, kadangi varde visada yra užslėptas tam tikras objektas, kurio energija vėliau žmogų lydi visą gyvenimą“, – aiškina astropsichologas.

Koks vardas užtikrint gyvenimo sėkmę?

Vis dėlto, pasak pašnekovo, būtina suprasti, kad tinkamas vardo pasirinkimas nebus sėkmingo likimo garantas, tačiau tai gali būti vienas iš įtaką gyvenimui darančių veiksnių.

REKLAMA
REKLAMA

„Vienas iš sėkmės principų renkant vaikui vardą – rėmimasis astrologija. Šiuo atveju reikėtų atsižvelgti į tai, kokiame žvaigždyne buvo Mėnulis vaikui gimstant. Tai atskleisti gali padėti astrologas, tik reikėtų žinoti tikslią vaiko gimimo valandą. Priklausomai nuo to, kokioje vietoje gimimo metu buvo Mėnulis, toks rekomenduojamas pirmas vardo skiemuo“, – pasakoja Egidijus Gubinas.

REKLAMA

 

 

Taip pat renkant vardą būtina pasidomėti jo reikšme, kadangi tai gali nulemti žmogaus charakterio savybes.

Pavyzdžiui, Justės vardas gali lemti iškalbingumą, lengvą bendravimą, Žydrūnė – daug emocijų savyje talpinantis ir jautrus žmogus. Jono vardas gali suteikti gyvenime lankstumo ir gebėjimo prisitaikyti ar vardas Vėjas lemti aktyvų ir veržlų žmogaus būdą.

Atvejais, kada vardas parenkamas tik dėl gražaus skambesio ar patikimo, netenkama prasmės ir tai žmogui ateityje gali apsunkinti gyvenimą.

„Kada suteikiamas vardas žmogaus, kuris praeityje pasižymėjo nuveiktais gerais darbais ar buvo šventasis, vardo savininkui tai iš anksto prideda teigiamos energijos“, – sako vedų astrologas.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

Vardai, kurių geriau nesirinkti

Norint kaip galima labiau išvengti gyvenimo sunkumų, nerekomenduojama vaikui suteikti tiek artimųjų, tiek kitų žmonių vardų, kurie gyvenime susidūrė su sunkiai pakeliamais iššūkiais, pavyzdžiui, ligomis, arba tų, kurie gyvenimą užbaigė nesėkmingai, pavyzdžiui, savižudybe.

„Nesirinkite žmonių vardų, kurie istorijoje pasižymėjo savo neigiamais darbais, pavyzdžiui, kaip vardas Adolfas. Venkite pagarsėjusių nusikaltėlių, maniakų vardų, kadangi jie iš anksto spinduliuos neigiamą energiją.

Taip pat populiaru, tačiau visiškai neišmintinga, vaikams suteikti savo sugalvotus ar užsienietiškų filmų herojų vardus. Vardas privalo turėti reikšmę, suteikti prasmę, o tokie išgalvoti ar iš filmų pasiskolinti vardai net energetiškai yra be prasmės. Galbūt tuo momentu herojaus vardas populiarus, bet jį greitai pamirš, o žmogui su tokiu vardu, kuris dėl savo beprasmybės nepalankiai veiks likimą, reikės būti visą gyvenimą“, – tikina Egidijus Gubinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų