REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Josif Baliukevič (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jau visai netrukus įtempto siužeto ir netikėtų jo posūkių išsiilgę žiūrovai galės vėl džiaugtis net po ketverių metų pertraukos į TV3 ekranus sugrįžtančiu kultiniu serialu „Pasmerkti IV“.

11

Jau visai netrukus įtempto siužeto ir netikėtų jo posūkių išsiilgę žiūrovai galės vėl džiaugtis net po ketverių metų pertraukos į TV3 ekranus sugrįžtančiu kultiniu serialu „Pasmerkti IV“.

REKLAMA

Seriale kontrabandininko Kuperio vaidmenį ir toliau atliks Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius Josif Baliukevič. Serialo žvaigždė pasakojo, kad po ilgos pertraukos su ilgamečiais kolegomis sugrįžti į filmavimo aikštelę – itin geras jausmas.

 

Viename populiariausių televizijos serialų J. Baliukevič vaidina vieną pagrindinių herojų – Kuperį. Tačiau apie savo personažą aktorius nelinkęs daugžodžiauti. „Aš nenoriu, o gal nemoku kalbėti apie kuriamus personažus, tai jau ne mano darbas. Mano darbas – kurti personažą, o ne apie jį kalbėti. Kritiką aš palieku žiūrovų teismui“, – paslaptingai kalbėjo J. Baliukevič.

Aktorius džiaugėsi galimybe vėl dirbti su išsiilgtais kolegomis, tačiau neslėpė, kad filmavimo aikštelėje neišvengia ir sunkumų. „Malonu grįžti prie šio darbo. Na, o dėl emocijų, tai kaip kokioje šeimoje – nebūna namų be dūmų – taip ir filmavimo aikštelėje pasitaiko labai įvairių tų emocijų. Nemeluosiu juk, kad visada viskas nuostabu“, – juokėsi serialo žvaigždė.

J. Baliukevič pasakojo, kad vaidmuo kultiniame seriale – ypatingas: „Ypatingas tuo, kad buvau kviestas tik epizodiniam vaidmeniui. Ir tik po viso sezono scenarijaus autorius nusprendė personažo liniją plėsti vis labiau ir labiau. Šis, tam tikrą prasme, parodytas pasitikėjimas man tuo metu buvo tikrai svarbus.“

Aktorius atskleidžia – nors naujajame sezone Kuperio gyvenimas bus ne ką mažiau chaotiškas ir įtemptas, jį aplankys ir romantiški jausmai. J. Baliukevič tikino, kad filmuojant romantiškas scenas svarbiausias partnerių profesionalumas.

„Jokio ypatingo ryšio nereikia. Svarbiau, kad partnerė būtų tikrai profesionali aktorė. Seriale „Pasmerkti“ man labai pasisekė, ji tokia ir yra“, – apie aktorę Emiliją Latėnaitę kalbėjo J. Baliukevič.

Po ketverių metų pertraukos serialo „Pasmerkti“ ketvirtoji dalis ir toliau pasakos kraują kaitinančią istoriją apie nusikalstamo pasaulio užkulisius, įtakingų mafijos lyderių konfliktus ir pavojų kupiną herojų gyvenimą. Naujajame sezone – aidintys šūviai, netikėti veikėjų likimai, nenutrūkstantis veiksmas ir užgimę romantiški jausmai. Seriale vaidmenis ir toliau atliks Rolandas Boravskis, Josif Baliukevič, Tadas Gryn, Toma Vaškevičiūtė, Emilija Latėnaitė ir kiti žymūs aktoriai.

Ketvirtoji kultinio serialo „Pasmerkti“ dalis – jau netrukus per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų