REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Turbūt teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su alimentais, draudimu, vertybiniais popieriais. Aplinkiniams galite atrodyti priekabūs, nenuoseklūs, lyg patys nežinotumėte, ko norite, ar turėtumėte nedorų kėslų. Saugokitės infekcijų.

Avinas Turbūt teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su alimentais, draudimu, vertybiniais popieriais. Aplinkiniams galite atrodyti priekabūs, nenuoseklūs, lyg patys nežinotumėte, ko norite, ar turėtumėte nedorų kėslų. Saugokitės infekcijų.

REKLAMA

Tauras Turbūt atsiras norinčių jumis pasinaudoti arba išstumti iš užimamų pozicijų. Kažkas gali parodyti nekorektišką dėmesį, sutrikdyti keistu pasiūlymu. Tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte ir išvengtumėte problemų.

Dvyniai Nesitikėkite, kad išsisuksite nuo prisiimto įsipareigojimo ar atsakomybės už savo padarytas klaidas. Daugiau dėmesio skirkite profesiniams reikalams, nes dėl aplaidumo gali kilti avarinė situacija. Saugokitės konfliktų.

Vėžys Šiandien bus nelengva išvengti įtampos ir išbandymų. Kažkuris iš bendradarbių ar draugų gali apvilti svarbiame reikale ir tai žada nuostolius arba pakenkimą reputacijai. Dėl neatsargumo gali nukentėti artimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikėtina, kad turėsite rūpesčių, susijusių su šeima, darbu. Galite nukentėti dėl neapgalvotai ištartų žodžių, paskleistų gandų. Svarbu atskirti draugus nuo priešų. Saugokite reputaciją ir sveikatą.

REKLAMA

Mergelė Emociškai įtempta diena. Kažkas gali strigti, nepasiteisins kai kurios iliuzijos. Jeigu būsite neatidūs, patirsite piniginį nuostolį. Galima nevaldoma aistra, pavydo priepuolis, staigus išsiskyrimas.

Svarstyklės Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite ir ką prarasite. Galite susigundyti greita ir lengva nauda, kurią mėginsite pasiekti kitų sąskaita, naudodamiesi tarnybine padėtimi ar pan. Arba susidursite su taip besielgiančiais.

Skorpionas Jūsų aplinkoje atsiras tokių asmenų, kurie mėgins paveikti jūsų sprendimus, drumsti nusistovėjusią ramybę. Kažkokie santykiai, sutartys gali nutrūkti arba pakeisti kryptį. Skubotas įsipareigojimas gali tapti nelengva našta.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien gali užgriūti daugybė keistų rūpesčių. Galima kebli situacija darbe arba asmeninių santykių srityje. Įmanomas atvejis, kad vietoj planuotos naudos ar malonumo patirsite nuostolį ir nusivylimą.

Ožiaragis Būsite linkę žavėtis neracionaliais, ekstravagantiškais pasiūlymais bei projektais. Jums trūks disciplinuotumo, galite patekti į nemalonę, išprovokuoti nuostolį arba jį patirti. Ypač saugokite nuo pavojų artimuosius ir vaikus.

Vandenis Tikėtina, kad užsiversite darbais, gausite skubių užsakymų. Galbūt kils pagundų pirkti brangius pirkinius, investuoti arba mėginti ką nors išpešti iš kitų. Verčiau venkite konfrontacijos, įtampos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai.

Žuvys Tikėtina, kad aiškinsitės juridinius kazusus. Galimi netikėti kontaktai, pajamų šaltiniai, ryšiai su ekscentriškais, neprognozuojamais žmonėmis. Išgyvenimų arba nuostolių galite patirti per meilės ar verslo partnerius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų